Nu på lördag den 23:e november klockan 12.30 på Påvelunds IP

Efter matchen är det dusch och lite käk.

Vinnande laget VITA: Filip B, Alex Odenstam, Filip L, Hampus, Edwin, Jhn A, Philip K, Haidar. Nedre raden: Alex Olsson, Hugo B, Oscar A, Malte D, Carl, Emil
Älvsborg FF Vit - Älvsborg FF Svart/Blå  4 - 3  (1-2)

På allmän begäran ordnades en internmatch idag.
Ambitionen var att lufta så många som möjligt samtidigt som man fick rejält med speltid.
Två för dagen jämna lag ställdes mot varandra.

Matchen höll en hög nivå rätt igenom och det var glädjande att se hur båda lagen vårdade bollen.

VITA var laget som tag i initiativet och förde matchen under första 20 minuterna och tog rättvist ledningen med 1-0 genom Philip. Efter det pendlade matchen över till Blå/Svartas favör och de kunde kapitalisera 2 gånger om på lite misstag hos de VITA. Både John och Konge gör varsitt mål.

I andra halvlek startade Blå/Svarta bäst men efter 10 minuter tog VITA över igen och kunde föra matchen hela vägen till slutet. 2:an och 3:an kom tätt inpå varandra där Hampus slet sig loss i ett friläge och placerade in bollen till 2-2. Ledningsmålet satte Hugo i öppet mål efter en tam insats i Blå/Svart straffområde.

Dagens delikatess var 4-2 målet. Det var taget direkt ur instruktionsboken då John A får tillbaka bollen efter ett snyggt väggspel med Filip B och kunde snyggt placera in bollen.

John N fick tröstmåla med 7 minuter kvar men närmre än så kom inte de Blå/Svarta.