SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Pojkar 2005
Quality Cup
 
Tid:fre 29 oktober, 16:00 - sön 31 oktober, 19:00
Plats:Vänersborg
Samling: Älvsborgs Klubbstuga
Aktivitetsinfo:Hej alla i ÄFF P05,

Vi har som hösttradition att delta i Quality Cup i Vänersborg. En kul avslutning på säsongen. I år genomförs cupen fredagen den 29 oktober till och med söndagen den 31 oktober. Vi åker gemensamt från ÄFF:s klubbstuga. Avresetidpunkt är beroende av tiden för vår första match, men sannolikt måste vi åka vid 16.00 (kanske redan vid 15.00).

Precis som tidigare år bor vi på hotell (två nätter), och i anmälningsavgiften ingår sex måltider (frukost, lunch och middag) samt minst 4 matcher.

Kostnaden för varje kille är 1 600 kr (inga kostnader tillkommer).

Vi kommer (som alltid) ha ett starkt ledarteam på plats, men det finns även möjlighet för medföljande föräldrar att boka ett hotellrum till förmånligt pris. Delar man ett dubbelrum betalar man 1 400 kr per person (vilket inkluderar 6 måltider). Vill man ha ett enkelrum betalar man 1 900 kr för två övernattningar och 6 måltider. En förutsättning för att få detta pris är att vi anmäler föräldrar samtidigt. Vi ber er därför att ange i kommentarsfältet om ni vill boka upp ett föräldrarum (enkel- eller dubbelrum).

OBS! Detta är en bindande anmälan. Om pandemin sätter stopp för cupen får vi givetvis tillbaka pengarna, men vid avanmälan av andra skäl sker ingen återbetalning. Snacka därför ihop er inom familjen innan ni svarar på denna kallelse. Sista anmälningsdag är den 16 augusti.

Vi kommer behöva ett antal bilar för transport upp till Vänersborg, (fredag) och transport hem (på söndag). Ange gärna i kommentarsfältet om ni kan tänka er att köra en av vägarna (eller båda). Det tar omkring 1 timme och 15 minuter och köra enkel väg. Oavsett om ni kör på fredagen eller söndagen så kan ni kombinera turen med att se en match. Vi hoppas som vanligt på att våra grymma föräldrar kan hjälpa till på samma fina sätt som ni alltid gör!

Ni behöver inte betala anmälningsavgiften nu vid anmälan. Vi återkommer i ett separat utskick med information om hur ni betalar in anmälningsavgiften till cupen. Notera dock att vi behöver betala före augusti månads utgång.

I år har vi valt att begränsa antalet medföljande killar till de 20 (ändrat från 18) som får anmälas i truppen. Blir vi fler anmälda än 20 (ändrat från 18) sker uttagning på samma grunder som vi tillämpar i seriespelet. Vi ska sätta det bästa laget på plan i varje match, vilket innebär att vi väger in träningsflit, energi, attityd, ambition, vilja, kunnande och gruppdynamiska egenskaper. Vi återkommer efter anmälningstidens utgång  med information om vi har fler än 20 anmälda.

I denna typ av utskick missar man troligen en mängd viktig information. Saknar ni något så kan ni skicka ett reply på detta utskick, så svarar vi så fort vi kan. Ni hittar mer information om cupen på https://www.procup.se/cup/34428.htm .

Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans!

Hälsningar,
Ledarna

<< Tillbaka

 
 
VÅRA SPONSORER
 
Övrigt