SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Pojkar 2005
IFK Göteborg
vs
Östersunds FK
IFK GöteborgvsÖstersunds FK

  INFORMATION

Matchstart:sön 22 oktober, 15:00
Plats:Gamla Ullevi
Samling:14:45, Gunnar Gren-statyn utanför Gamla Ullevi
Aktivitetsinfo: Hej alla i ÄFF P05!

För femte året i rad bjuder IFK Göteborg in till Young Fellows Goes Big – matchen där Young Fellows skapar Sveriges största miniklack! I år är det dessutom dags att slå nytt rekord när vi tillsammans med vår samarbetspartner Länsförsäkringar siktar på att bli över 1000 barn och ungdomar i klacken.

Vi ledare tycker detta är ett utmärkt tillfälle att umgås tillsammans i andra former än på träningsplan! Vi hoppas att så många killar som möjligt vill gå med. Vi ledare ordnar med anmälan och inträdet är gratis. Vuxna får inte följa med in på ungdomsläktaren, så de vuxna som vill se matchen är välkomna att göra det tillsammans med oss ledare på en helt annan sektion (och vi måste betala för vårt inträde).

Anmäl om er son vill följa med på detta event genom att klicka på länken nedan på vanligt sätt. Kom ihåg att Östersund är Allsvenskans just nu hetaste lag! Lämna gärna kommentar om ni kan köra bil in till Gamla Ullevi, och om ni avser att se matchen tillsammans med ledarna.

Notera att anmälan är bindande. Vi måste anmäla samtliga killar som ska med för att få ut biljetter.

Hoppas vi ses på Gamla Ullevi (men glöm aldrig att Gais trots allt är det bästa laget)!

Hälsar,
Ledarna

<< Tillbaka

 
 
VÅRA SPONSORER
 
Övrigt