SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Flickor 2004
Älvsborg FF
7 - 1
Södra Skärgården
Älvsborg FF7 - 1Södra Skärgården

  INFORMATION

Matchstart:lör 14 april, 15:00
Plats:Påvelund 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060721004
Samling:14:00, Klubbstugan
Aktivitetsinfo: Nu på lördag är det dags för seriepremiär, det ska bli riktigt roligt. Vi har också revansch att utkräva efter träningsmatcherna så ladda ordentligt!!

På önskemål av tjejerna och oss ledare kommer vi också genomföra ett lättare träningspass på morgonen för att röra lite på oss men framförallt för att gå igenom på planen och i teorin hur vi vill spela och röra oss i olika situationer.

Efter träningspasset blir det gemensam lunch i klubbstugan och lite häng innan vi laddar för match.

Även om man inte kan vara med på matchen så är det värdefullt för resten av säsongen att vara med på morgonen så vi vill därför att alla prioriterar och försöker komma. Även om man är förkuld och känner att man inte kan vara med på matchen så kommer man kunna vara med på träningspasset!!  

Dagens program blir:
Träning 1030-1200
Gemensam lunch ungefär 1230
Samling till match 14.00

OBS Det är separata kallelser för träning, lunch och match, svara därför på alla senast på onsdag så vi vet hur många som kommer på respektive aktivitet.  

//Ledarna

<< Tillbaka

 
 
VÅRA SPONSORER
 
Övrigt