Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÄLVSBORG FF
P19 pojkar
Älvsborg FF 1
5 - 1
Neutrala UF
Älvsborg FF 15 - 1Neutrala UF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 juni, 16:15
Plats:Påvelund 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060246024
Samling:15:00
Seger med 5-1 för U19 innan sommaruppehållet.
2020-06-28 00:26
Älvsborg FF - Neutrala UF  5 - 1  (4-0)

Då undertecknad dök upp först i 40:e minuten av första blir det ett lite annorlunda referat idag.

Efter en riktig holmgång i premiären var det så dags för match mot Neutrala. Det var en sk måste match mot ett lag som hade släppt in 17 mål i upptakten av serien. I 30 gradig värme skulle matchen spelas och det är knappast något favoritväder för någon. Idag var det riktigt skralt bland åskådarna utanför arenan, kanske var det ett 20-tal som var där.

Laget: Malte, Collstedt, Edwin, Haidar, Valther, Filip, Hampus, Calle, Victor, Adam, Rafa samt Philip, Emil (04), Alfons (04) samt Simon

Inför matchen. Då undertecknad inte var på plats fån start idag var det Nicklas som tog över rodret för truppen flankerad av Jörgen. Dvs vad som sades innan är tämligen höljt i dunkel :)

1:a halvlek
Detta var matchens bästa halvlek som slutade 4-0. Halvleken startade dock i makligt tempo vilket gjorde att det var jämnt till en början men efter ett tag vred ÄFF upp tempot och då var det en tidsfråga innan bollarna skulle trilla in. Innan detta hände skulle Rafa kapas så illa att han tvingades utgå efter max 5 minuter och återvände inte mer  matchen. 1-0 kom efter ca 10 minuter genom Victor. Vi hade en frispark som Hampus slog och Victor mötte på ett med en volley i mål. Efter ca 25 minuter var det dags igen och denna gången var det Filip L:s tur och det tillhör inte vanligheterna. Det var efter en hörna av Hampus där bollen damp ner framför Filip efter en tilltrasslad situation varpå han kunde skicka in bollen på en halvvolley. 3-0 kom efter ett vackert klapp, klapp spel där allt avslutas med ett inlägg från Mackan som Hampus sätter i mål. Innan halvleken var över skulle även 4-0 komma. Detta åter av Filip L. På en frispark av Hampus som nog var avsedd för Victor men som gick för långt hamnade den vid Filips fötter som skickade in bollen via ribban till dagens halvtidsresultat. Det kunde varit mycket mer enl rapporterna och det som det talades mest om var Marcus ribbträff där ribban mest troligt darrar fortfarande :)

2:a halvlek
Tyvärr var det denna halvleken jag bevittnade på plats och den var den totalt raka motsatsen. Det var tyvärr en halvlek där vi lämnade det fina spelet bakom oss. Det var mycket en och en och tyvärr ville vi göra allt på egen hand. Detta straffade sig när vi åker på en omställning och tyvärr tar vi ett felbeslut i backlinjen varpå 4-1 var ett faktum. Vi hade mängder med chanser att gör ett flertal mål men tyvärr ville det sig bara en gång då Filip L frispelar Simon som snyggt skickade in slut resultatet fram till 5-1.

Summerat: En riktigt bra första halvlek där vi spelar fin fotboll och där vi tyvärr är mätta och belåtna i andra vilket i värmen gjorde att det blev en rätt sömning halvlek. Skön att få med sig en seger till uppehållet!

Målskyttar: Filip Lordemyr 2st, Hampus Gustafsson 1st, Victor Svensson 1st samt Simon Lindqvist 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Filip Lordemyr
2:a stjärnan: Hampus Gustafsson
3:e stjärnan: Marcus Collstedt

Vid referatet

Anders<< Tillbaka

 
 
VÅRA SPONSORER