Flickor 2000
Matchreferat Zenith 7 juni
2015-06-07 20:41
En härlig "vårdag" på Påvelunds IP. Zenith hade tagit sig över älven för att möta oss i Klass 1.

Matchen öppnade friskt med många chanser från vår sida. Tjejerna verkade på spelhumör och tog uppgiften på allvar första halvan av första halvlek. Bra kombinationer och ett övertag spelmässigt. 1-0 på snygg nick efter hörna. Gradvis gav vi från oss initiativet och Zenith kunde kvittera på ett snyggt långskott där vi lär deras mål skytt stå omarkerad för att ladda bössan. Andra halvan i första halvleken blev mer jämn och vi var inte riktigt på tårna.

I andra halvlek kom det goda härliga Älvsborg på planen igen. Fina kombinationer i mitten, kantspel, och solid bakåt. 2:an kom och 3:an kom efter fina djupledsbollar. Vi hade chans på ännu mer men stannade på 3-1. En bra dag på jobbet kan vi sammanfatta dagen med.