Flickor 2000
Matchreferat Jitex/Mölndal 13 juni
2015-06-13 23:30
Sicken match! Detta var en match som höll högsta nivå. Båda lag var spelsugna och var på tårna från första sekund. J/M hade bestämt sig för att ta tag i matchen direkt och startade i ett ursinnigt tempo. Första 2 minuterna var vi riktigt pressade innan vi tog tag i det själva. Rätt omgående tog vi sedan ledningen 1-0. Tjejerna började sedan rulla boll riktigt bra. Alla ska ha en stor eloge för att de vågade hålla i bollen och spela den till blå/svart istället för att bara skicka iväg den. Alla kämpade hela tiden och det betalade sig då vi tog ledningen efter knappa halvtimmen. 2-0 till paus. J/M ska också ha eloge för att de spelade bra. De hade sina bra chanser också men vårt försvar höll tät.

I andra halvlek tog J/M tag i det igen och fick direkt ett mål efter 1 minut. Sedan blev det en jämn match där båda lagen hade chanser. Vi stänkte in ett mål till och matchen höll på att sluta 3-1 innan J/M fick ett mål på hörna 1 minut på övertid. Då hade de alla 11 spelare i vårt straffområde.

En supermatch där alla tjejer presterade riktigt bra.