SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
VÄLKOMMEN TILL ÄLVSBORG FF

Besöksadress: Redegatan 14, 426 77 Västra Frölunda,

Telefon: 031-290065,

Mail: kansli@alvsborgff.se

Öppettider kansli: måndag-fredag 07.00 - 15.00

Uppdaterad: Status på våra planer 1/12
2021-11-29 09:15
Påvelundsplan: Ej snöröjd. Planen är inte spelbar idagsläget och får inte heller beträdas innan den är snöröjd. Ioff har ännu inte kunnat ta beslut om röjning då mer snö väntas falla under veckan som kommer. 
 
Hagenplan: Ej snöröjd. Planerad snöröjning när vädret stabilserats. 

LIlla 7-manna: Ej snöröjd.
 
VIKTIGT: Om lag beträder våra egna planer är det på egen risk då föreningen inte kan garantera kvaliteten på underlaget.
Ledarträff – äntligen dags att ses igen
2021-11-26 10:22

Året lider mot sitt slut och det är snart dags att summera fotbollssäsongen 2021 – men också titta framåt. En säsong som har varit betydligt roligare än 2020. Det har varit glädjande att se alla ÄFF-ungdomar som under året varit i gång med matcher och träningar.  Men i dessa pandemitider har det varit lite värre för ledarna att träffas och umgås. Men nu är det äntligen dags.

Du som är ledare i Älvsborg FF är inbjuden till vår Ledarträff den 9 december. Tyvärr måste vi dock begränsa antalet till 3 ledare/lag. Vi följer utvecklingen med Covid-19 noga och reserverar oss därför mot eventuella nya restriktioner.

Plats: Älvsborgs klubbhus
Datum: torsdag den 9/12
Tid: klockan 18.00 - 21.00 
Anmälan görs till: kansli@alvsborgff.se senast den 6/12. OBS! Tre ledare per lag.

Vad kommer att hända under kvällen?

- Nuläge i föreningen.
- Vision 2025 – vad vill Älvsborg FF?
- Hur ser det ut med frågan om ny ungdomsansvarig?
- Den förre VM-hjälten Kennet Andersson kommer och pratar fotboll.
- Gött ”tjöt” ledare emellan.

Det bjuds på lättare fika i form av lussebullar, glögg och annat som hör julen till.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen Älvsborg FF

Stötta ÄFF och vi hjälper er
2021-11-19 11:32


Scanna denna QR kod och betala 100 kr per lott!


Hej,

Julen närmar sig och med den även Bingolottos uppesittarkväll som är stor tradition i många svenska hem. Vad man kanske inte tänker på är också att säljandet av lotter till uppesittaren ofta är en stor inkomst under året för svenska föreningar och klubbar. Det gäller även Älvsborg FF så var gärna med och stötta föreningen genom att köpa bingolotter till uppesittarkvällen.

 

Gör så här och stötta Älvsborg FF:


Köp minst 2 BINGOLOTTER så skickar vi dessa till den adressen ni vill (alltså adressen till den personen som ni vill ge lotten). Det kan vara till mor och farföräldrar, vänner eller kanske till er själva. 
Om ni vill köpa färre kom till kansliet under öppettider så hjälper vi er här.

 

Gör enlig följande:

Scanna QR koden och Swisha summan. Varje lott kostar 100 kronor (Swisha till nummer: 1235478334).

Maila oss på kansli@alvsborgff.se och uppge: Namn, adress samt postnummer så löser vi resten. ALLTSÅ TILL DEN ADRESSEN TILL DEN PERSONEN SOM NI VILL GE LOTTEN TILL.

 

I ett enda slag hjälper ni Älvsborg FF med nödvändiga små bidrag samtidigt som ni förgyller uppesittarkvällen för nära och kära.

 

Med vänliga hälsningar och hopp om en riktigt lugn och fridfull Jul!

 

Älvsborg FF

 

 

Kick-off 2022 ersätter årets ungdomsavslutning
2021-11-03 14:08

Den traditionella avslutningen för våra ungdomslag är tyvärr inställd även i år då det i dagsläget fortfarande råder osäkerhet kring pandemin. Vi beklagar detta. Föreningens ambition är i stället att arrangera en ”Kick-off” inför seriestarten framåt vårkanten 2022.


Året lider mot sitt slut och det är snart dags att summera fotbollssäsongen 2021. En säsong som har varit betydligt roligare än 2020. Det har varit glädjande att se alla ÄFF-ungdomar som under året varit i gång med matcher och träningar. Det har varit fullt med blåsvartklädda killar och tjejer kring våra fotbollsplaner. En väsentlig skillnad mot i fjol.

 

Men tyvärr biter sig pandemin fast och även om läget i Sverige och omvärlden ser att allt ljusare så råder det fortfarande en hel del frågetecken om hur Covid-19 kommer att utvecklas. Därför är ungdomsavslutningen inställd även det här året.

 

Naturligtvis är det fullt möjligt för våra olika lag att arrangera sina egna avslutningar och summera säsongen. Klubben satsar på att framåt vårkanten nästa år arrangera en ”Kick-off” inför seriestarten då vi alla kan träffas under normala förhållanden. Vi ber att få återkomma om formerna längre fram.

Joakim Karlsson

Klubbchef Älvsborg FF

Våra U16 killar firar en finfin bronsplats i Quality-Cup
2021-11-01 14:37
Ett glatt gäng som firar bronspengen!

En av årets höjdpunkter när det kommer till cuper avgjordes i helgen.

Quality-Cup avgörs sent på hösten med ofta en rad namnkunniga lag med i deltagarlistan.

 

Våra U16 killar som i skrivande stund även är med i ett hett kval om platser till nationell serie deltog i år med den äran och slutade på en fantastiskt fin bronsplats. I semifinalen föll man mot AIK men bärgade bronspengen i matchen om tredjepris. 

 

Läs mer om lagets insats HÄR!

 

Forza Älvsborg FF

Bingolotto istället för planavgift?
2021-10-28 09:54

Hej kära medlem!


Nu är det åter dags att göra ett val ifall du vill sälja Bingolotter som alternativ till planavgiften för Hagenplan. 

Planavgiften är på 850 kr per aktiv medlem och faktureras på våren i samband med medlemsavgiften. Om du istället väljer att sälja Bingolotter gäller att ni säljer 12st uppesittarlotter (100kr /st) till Bingolottos uppesittarkväll 23/12 samt 5 Julkalendrar (100kr/st).

Om du vill sälja lotter skickar du ett mejl till malena.lau@vgregion.se . I mejlet ska framgå:

  • Namn på medlem
  • Födelsedatum
  • Lag (t ex P07)

Har du flera aktiva barn kan du välja planavgift för ett barn och bingolottsförsäljning för de andra. Valet görs separat för respektive aktiv medlem.

Vi vill ha din anmälan om lottförsäljning senast söndagen den 14/11. Gör du ingen anmälan faktureras planavgift i samband med medlemsavgiften 2022.
Notera att lotterna kommer att levereras till kansliet inom de närmaste dagarna så ju fortare ni hör av er desto fortare kan ni börja sälja och har därmed större chans att kamma hem några av de fina försäljningspriserna.

Eventuella frågor kan ställas till malena.lau@vgregion.se


Vänliga hälsningar,

Styrelsen i Älvsborg FF

 

F15 vinner sin serie 2021. Stort Grattis!
2021-10-23 13:52
Ett riktigt gott gäng som firar seriesegern i klubbstugan!

Med ett par återstående omgångar är det ändå klart!

 

F15 segrar i sin serie 2021. Det är första seriesegern för F15 sedan våra duktiga tjejer födda 2000 gjorde detta 2015. Det visar vilken stor bedrift det är att vinna en serie och hur otroligt sällan det sker.

 

Våra duktiga tjejer födda 2006 har verkligen slitit till sig denna seger och är väl värda den. Detta är sista året som ett "eget" och nu stundar snart juniorfotboll tilsammans med de "äldre" tjejerna. Det blir ett välbehövligt tillskott till våra juniorer att få så duktiga tjejer in i truppen.

 

Nu stundar en riktigt skön resa för tjejerna till Spanien och närmare bestämt Barcelona för cupspel!

 

Hela Älsvborg FF och stadsdelen Älvsborg gläds ikapp med er! STORT GRATTIS.

 

Forza Älvsborg FF

P19 vann en regnig tillställning med hela 6-1
2021-10-20 13:46
Vatten, stan é full av vatten....

Regnet öste ner och tempen låg på stabila 8 grader...

 

MEN oj vad spelet värmde. Kvällens motståndare var Mölnlycke som låg 2:a i tabellen och platsen ovan oss. Men efter 90 minuter skrevs siffrorna till 6-1till de blå/svarta efter en riktigt bra tillställning.

 

Matchens huvudperson var Hugo Börjesson som gjorde ett snyggt Hattrick. En annan huvudperson var LAGET för det var många som var bra och spelet var riktigt snyggt.

 

Mer om matchen läser ni HÄR!

 

Ikäll speler vårt F19 i DM borta mot Mölndal. Vi hoppas på seger även för våra tjejer!

 

// Forza Älvsborg FF

Nyheter från våra lag
 
VÅRA SPONSORER