Välkommen till P02

Vi är ett glatt gäng på 24 killar som träffas flera gånger i veckan.

Glädje och gemenskap står högt på agendan men viljan att utvecklas inom fotboll sätter killarna högst.

Vi deltar med 2 lag i seriespel samt spelar ett flertal turneringar under året.
Träningstider samt matcher finner ni i kolumnen till höger alternativt i kalendern.

Kontaktpersoner:
Martin Rosén 0733-656254 ; Anders Lordemyr 0769-555500


Nya Träningstider för 2018
2017-12-27 18:05
Hej på Er

Då var det dags igen för nya träningstider.
Från och med 1:a januari till och med 31:a mars är det följande tider som gäller.

Onsdagar:  17.00 - 18.30
Torsdagar: 16.45 - 18.30
Fredagar:   17.00 - 18.30

Extra träning kommer att ske på söndagar. Detta kommer att ske i samarbete med U19.

Under denna perioden kommer vi att försöka att lägga träningsmatcher på lördagarna.

Med vänlig hälsning

Ledarna P02
Sent skall syndarna vakna, men en bra match!
2017-12-09 15:35
Älvsborg FF - IF Väster  2 - 5 (0-3, 1-1, 1-1)

Då var det dags för årets sista match. Ett hårt satsande Väster skulle stå för motståndet idag. Ett Väster som nästa år skall spela i de nationella serierna hade ett gäng heta nyförvärv med sig som skulle få testa på spel. Själva hade vi med oss ett purfärskt nyförvärv i Marcus Collstedt. Marcus kommer närmast från KBK.

Laget: Hugo, Wass, Mommers, Martin, Collstedt, Filip, Adam, Börjesson, Emil, Mahdi, Olsson och vid sidan Sebban samt Erik.

Inför matchen pratade vi om att det var en träningsmatch och att vi skulle försöka att öva på de bitar som vi just nu tränar på. I och med att Väster kom med en rad meriterade nyförvärv kunde vi snabbt konstatera att det skulle gå undan i omställningarna. Jag vill påstå att det är få lag som kan konkurrera med den speeden som de har. Vi ville självklart matcha upp mot detta men så länge de höll till på kanterna så skulle vi vara trygga... eller...?

1:a halvlek
Vilken start det blev. Vi var det klart hetare laget första 5 minuterna och ägde en hel del boll. Vi lyckades vaska fram två halvchanser direkt där Emil hade den bästa. Vi lyckades med att trä in bollen mellan deras ytter och innerback vilket skulle visa sig vara ett bra val matchen igenom. Med den fina starten så drabbades vi av övermod och klev upp med man och allt... kanske inte det bästa tipset mot ett lag som kommer att göra det mesta av sina mål på rulle eller kontring. Pang och 0-1 var ett faktum. En omställning från eget straffområde och 10 sekunder senare fick Hugo plocka bollen ut ur nätet. då visade klockan 7 minuter. Det tog inte mer än 3 minuter förrän det var dags igen, denna gången kom man runt på vår högerkant och ytterligare en snett inåt bakåt passning fram till 0-2. Direkt på avspark spelade sig Emil fri men drar bollen i utsidan av krysset. Ur ingenting kom 0-3 när vi stod och hästesov. Målet var en kopia av de första 2. Lite surt att vi inte var med på detta trots att vi hade poängterat det. Positivt var att efter detta så blev det match hela vägen till slutsignalen. Väster hade mer boll men vi skapade 2 riktigt bra chanser som skulle resulterat i minst ett mål. Halvleken slutar surt men rättvist 0-3 till Väster

I pausen var det av förklarliga skäl lite frågetecken kring hur vi tog oss an uppgiften och hur vi skulle göra det resterande tiden. Vi ansåg att när vi inte gav dem kontringar så var vi minst lika bra. Vi skulle nyttja deras ovilja i hem jobbet och på så sätt ge oss lite omställningar.

2:a halvlek
Nu blev det ett helat annat ljud i skällan. Det här var vår halvlek och att den slutar 1-1 kan Väster tacka sin eminente målvakt för, Jesper stod för ett gäng riktigt fina räddningar. På vårt reduceringsmål kunde han inte göra så mycket på. Emil slog ett fantastiskt inlägg som Erik snyggt mötte med ett tillslag in i öppet mål! Gööör grant var det. Tyvärr fick vi inte njuta så värst länge av att känna kontakt utan ett par minuter senare kunde väster gör 1-4 på en omställning igen, åter var det på vår högerkant som det rullades upp på. Men vi fortsatte på ett vägvinnande sätt och vaskade fram ett gäng med chanser. Det bör tilläggas att Väster hade en frispark i ribban också. Halvleken slutar 1-1 vilket jag subjektivt kan tycka var lite missvisande men vi hade inte förmågan att omsätta vårt spelövertag i mål. Extra plus för de fantastiska löpningar som Emil gör på sin kant!

I pausen var det en hel del beröm på sättet som vi tog oss tillbaka in i matchen. Kunde vi göra en halvlek till av den kalibern så skulle vi kunna gå på julledighet med gott samvete.

3:e halvlek
Väster satte plattan i mattan... i 120 sekunder och efter det så bedarrade deras stress och press. Vi tog över tillställningen igen och sköljde över Väster. I tur och ordning friläge för Olsson, friläge för Emil, friläge för Erik 1 meter från mål, friläge för Emil 1 meter från mål, Adam ett skott från 5 meter rätt på målvakten, Adam skott igen från samma distans rätt på målvakten...... mitt i allt detta fick vi en straff som Adam satte på returen på då Västers målvakt räddade den med... 2-4 kändes nästan komiskt och än mer komiskt när Väster gör 2-5 på ett anfall på vår högerkant igen. Vi svärmade som ilska bålgetingar och vi kom gång efter annan runt på kanterna men tyvärr var det just en sådan dag när det inte ville sig. Halvleken slutar 1-1 och det kändes sådär när man summerar det.

Summerat: 2-5 är svårt att snacka bort. Men med 0-3 efter 15 minuter på 4 avslut så blev uppförsbacken allt för brant. Väster har ett intressant projekt på gång! Jag tycker dock att vi i många avseenden var det lite bättre laget i de 2 sista perioderna. Vi vaskade fram en uppsjö av chanser som vi tyvärr har förtvivlat svårt att omsätta i mål men så är det ibland. Vår centrallinje höll uppe spelet föredömligt. Kul att se vårt nyförvärv Marcus i match. Han kommer ge oss många roliga stunder på plan med sina fina inlägg och med sin ruskiga speed! 

Målskyttar: Erik Svensson 1st, Adam Lisnell 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Marcus Collstedt (vilken injektion för oss! superklass på inläggen)
2:a stjärnan: Adam Lisnell (oerhört nyttig på mitten, sliter enormt)
3:e stjärnan: Nils Mommers (trots 5 mål i baken, klart godkänt!)

Vid årets sista referat:

Anders


Storseger i årets sista match mot ÖIS.
2017-10-28 15:57
Älvsborg FF - Örgryte IS  7 - 0 (5-0, 0-0, 2-0)

Då var det dags för årets sista seriematch anno 2017. Lite vemodigt kan jag tycka. Det har varit ett år med så mycket glädje och ett jättekliv i vår gemensamma utveckling. Idag bjöds vi på fantastiskt väder då solen skulle skina ikapp med vårt glänsande spel samt att kvicksilvret kämpade sig över 13 grader, lite blåsigt var det dock. ÖIS var dagens motståndare ett ÖIS som pulveriserade oss i våras med fruktansvärda 0-6... vår förhoppning idag var att ge igen för gammal ost.

Laget: Hugo, Olsson, Seb J, Elof, Mommers, Filip, Lisnell, Martin, Emil, Lukas, Seb R och Erik samt Abbe.

Inför matchen var det ett par mantran vi jobbade med. Revansch för tennissiffrorna förra gången vi möttes samt att det var årets sista match och vi skulle verkligen ge allt för att avsluta en riktigt fin säsong på bästa sätt. Som en liten extra krydda fanns 2:a platsen i tabellen.

1:a halvlek
Vilken start! Det var plattan i mattan direkt från första sekund. Självklart blir passningsspelet lidande av detta men efter en någorlunda jämn start av båda lagen så blev det vi för hela pengen efter 5 minuter. Precis som under hela säsongen var det vårt kantspel som skördade enorma triumfer. Idag kom det enorma mängder från vår vänster kant. 1-0 nickar Martin in efter fint spel på vänsterkanten med avslutande inlägg. 2-0 kommer efter en tilltrasslad situation på vänsterkanten som slutar med att ÖIS målvakt räddar med händerna utanför straffområdet varpå ett rött kort halas upp ur domarens ficka, Lisnell bombar in frisparken. 3-0 är frukten av åter ett fint spel på vänsterkanten som ÖIS avvärjer till hörna som Lisnell nickar avstämt snyggt i mål. 4-0 skickar Emil in efter bra spel på högerkanten. 5-0 kommer efter en snygg djupledsboll från Filip till Emil som nere vid kortlinjen spelar in bollen till en framstörtande Filip som vräker in målet. Domaren blåste för halvlek och 5-0 speglade händelserna väl. Självklart blev ÖIS stukade av att spela med 10 man.

I paus var det massor med beröm. Vi genomförde allt med ett fantastiskt självförtroende. Vi gjorde oss förtjänta av siffrorna men vill självklart fortsätta på samma sätt i kommande halvlek. Vi peppade spelarna till att fortsatt driva på med samma vilja.

2:a halvlek
Matchbilden blev den samma i andra akten. Den stora skillnaden var egentligen att ÖIS försvarade sig mycket bättre och hade nog gett sig den på att spika igen. Vi å andra sidan ägde mer boll om det nu var möjligt men rollade mycket mer i sida än rakt upp i plan. Konsekvensen av det blev färre målchanser men samtidigt så gör ÖIS målvakt 5 fantastiska räddningar. Hade vi inte haft med oss resultatet från 1:a halvlek så hade undertecknad saknat allt hår vid detta laget. Halvleken slutar 0-0 vilket självklart var missvisande sett till spelövertag, hörnor samt alla de chanser vi hade men ÖIS gjorde mycket svårare för oss i denna halvlek.

I paus var det fortsatt massor med beröm. Backlinjen var alldeles charmant i sina beslut och uppspelen från Elof och Seb J höll absolut högsta klass. Nu var det bara 25 minuter kvar av säsongen och dessa 25 skulle bli våra.

3:e halvlek
Ja dessa 25 skulle även dom bli våra. Vi hade matchen precis där vi ville ha den och kunde vända och vrida ut och in på ÖIS gång efter annan. 6-0 kom lite turligt men förspelet var snyggt och var fint broderat på högerkanten, inspelet rensades rätt på Emil in i mål, turligt? javisst men samtidigt så förtjänade vi detta efter ett antal chanser. 7-0 kom efter bra spel på vänsterkanten där Abbe blir friställd med målvakten och rullade bollen mellan benen in till slutresultatet. 

Summerat: Riktigt skönt med en klang och jubel föreställning i årets sista match som väl speglar den säsong vi har haft. Vi har gått från klarhet till klarhet under hela året. Detta har varit ett år med långt mycket mer glädje och inspiration än tidigare år. Dagens match var en fröjd för oss alla att bevittna när väldigt mycket stämmer.

VI BLEV 2:a I TABELLEN!! bara en sån sak.

Målskyttar: Adam Lisnell 2st, Emil Mattsson 2st, Filip Lordemyr 1st, Martin Kristensson 1st och Abbe 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Martin Kristensson (vilket tillskott för oss! så mycket bra)
2:a stjärnan: Adam Lisnell (det gnistrade åter om Adam, vilken säsong!)
3:e stjärnan: Filip Lordemyr (kom rätt till allt idag och krönte det med ett mål)

Referat av 

Anders Lordemyr
Nytt sekunddrama och 2 surt tappade poäng.
2017-10-22 18:18
Älvsborg FF - Askims IK  3 - 3 (1-1, 0-1, 2-1)

Så var dagen kommen för årets sista match i nivå 3. Våra antagonister från Askim var eftermiddagens motståndare. Ett Askim som vi alltid har haft allsköns problem med och där vi mer eller mindre alltid förlorar. Vädret hade bestämt sig för att ge oss en påminnelse om att det verkligen är höst och inget annat. Regnet stod som spön i backen under hela matchen igenom och kvicksilvret kämpade förtvivlat för att hålla sig över 8 grader... Sena återbud störde och lyckligtvis kunde Erik komma ner med extremt kort varsel. Inte blev det bättre av att Mommers kastade in handduken precis vid start.

Laget: Hugo, Olsson, Erik, Martin, Wass, Filip, Lisnell, Mahdi, Emil, Öberg, Sebban och Mommers

Inför matvhen pratade vi om att det var sista matchen i serien och att vi verkligen skulle ge Askim en match. Vi skulle utmana på våra kanter och strida om varje millimeter ute på plan. Det var ett allmänt hängigt gäng på uppvärmningen och undertecknad var övertygad om att det skulle gå käpprätt åt fanders idag.

1:a halvlek
Domaren blåste igång drabbningen. Vår vana trogen så spelar vi med en hög backlinje och skulle försöka göra det riktigt svårt för Askim att trä in bollarna i djupet. Vi lyckades med detta till 100%... men den enda som inte lyckades hänga med i svängarna var mannen i gult. Detta gjorde istället att Askim fick en rad riktigt bra chanser som Martin och Erik tillsammans med övrig fick hanterat på bästa sätt. Förutom just dessa sekvenser så var det vi och enormt med kamp över hela planen. Vi vek inte en tum i det fysiska spelet och Lisnell samt Mahdi var hungriga och fick med sig enormt mycket boll i alla dessa situationer. Vi vände ut och in på Askim och vid ett av dessa tillfällen hamnade bollen på vår vänsterkant och efter en tilltrasslad situation lyras bollen in i straffområdet och Mahdi vräks omkull, straffen var solklar och lika säker var Lisnell från 11 meter. 1-0 och vi hade matchen precis där vi ville ha den. Därför kom kvitteringen som en riktig kalldusch, eller snarare hade Askim typ 10 hörnor på raken och på en efterföljande chans på Askims hörna nickas bollen i mål dock i en solklar offside position och Olsson var riktigt förgrymmad över att signalen uteblev. Domaren tröttnade på att alla ÄFF spelare ropade offside på offside och det slutade med att Filip fick gult och in tvingades Mommers trots sin skada... Halvleken slutar 1-1 vilket var lite subjektivt rättvist kan jag tycka.

I pausen var det en hel del beröm men också att vi skulle vårda bollen och hitta våra kanter bättre. Vi var inte riktigt på tå i passningsspelet. Där skulle vi skärpa till det ordentligt.

2:a halvlek
Vilken halvlek detta skulle utveckla sig till att bli. Nu var det plattan i mattan och vi körde mer eller mindre över Askim. Emil fick tre fantastiska chanser att göra mål, med både extrem tur och visst uns av skicklighet kunde Askims målvakt freda sitt mål. Öberg ville inte vara sämre, helt frispelad skulle han bara raka in bollen men den hamnade utanför tyvärr och så här höll det på. Vi hade hörnor och frisparkar med oss i parti och minut. Äntligen var alla på det klara med vår offsidelinje och då blåstes det i konstant från domaren. Men men det Askim lyckades med på ett försök lyckades vi inte med på hela halvleken. Askim gör snyggt 2-1 på en väl avvägd lobb som Hugo inte kunde göra något åt, men istället gör Hugo en fantastisk räddning på en hörna och höll på så sätt siffrorna i schack. Halvleken slutar helt ologiskt 0-1 trots att vi hade hela halvleken och en uppsjö av chanser.

I pausen var det mängder av beröm. Trots att vi inte fick till något mål så var det vi till 99% och det var ett smärre under att Askim kunde leda. Vi sa till killarna att det är 25 minuter kvar av denna säsong och att vi skulle se till att ha roligt och bara ge järnet framåt och inte tänka så mycket på försvarssidan.

3:e halvlek
Vi fortsatte på precis samma sätt som i andra akten. Vi var fantastiskt starka och var det klart bättre laget. Vi borrade ner oss på offensiv planhalva och Mahdi fick äntligen betalt för allt sitt slit. Han lyckades med konststycket att få med sig bollen vid 2-3 motlägg på raken och kunde med extrem vilja forcera in bollen i nät. Vilken boost detta gav oss. Som vi sa i paus "full fart framåt" och det blev det. Det dröjde inte lägen innan Askim fick plocka ut bollen ur nät igen. Efter ett riktigt snyggt spel friställdes Lisnell och lobbade snyggt över målvakten. Vilda protester från Askim som resulterade i ingenting utan 3-2 stod det på tavlan. Askim jagade kvittering och vid ett av dessa anfall fick de en solklar straff med konsekvensen att Hugo fick syna det gula och in hoppade Mommers i mål... han lyckades väl skrämma motståndaren så till den milda grad att han brände den stolpe ut. Hugo kom tillbaka efter 5 minuter på botbänken och avlöste Mommers intakta nolla. Klockan tickade på och var tillslut drygt minuten över 25 när Askim får en frispark 50 meter från mål. Tyvärr lyras den in och knoppas snyggt fram till 3-3 och det är absolut det sista som sker i matchen... Jag har svårt att beskriva den känslan som infann sig i truppen efter signalen och 3-3 som blev slutresultatet.

Summerat: Åhhh så surt detta blev. Vilken match vi gör och känslan av att skaka av sig spöket Askim en gång för alla var underbar. Stor eloge till killarna för den fantastiska match som ni bjöd alla åskådare. Idag får alla med beröm godkänt.

Målskyttar: Adam Lisnell 2st och Mahdi 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Martin Kristensson (magiskt bra!!)
2:a stjärnan: Adam Lisnell (tar stora kliv i sin utveckling, 2 snygga mål)
3:e stjärnan: Mahdi (var sådär sjukt jobbig att möta idag, snyggt mål)

Vid tangenterna

Anders Lordemyr
En fantastisk match som slutade i moll.
2017-10-19 22:26
Älvsborg FF - Hovås/Billdal IF  2 - 3 (1-1, 0-1, 1-1)

Vilken fantastisk kväll vi bjöds på i grannstadsdelen. Det var stjärnklart och fullständigt vindstilla med behaglig hösttemperatur. Motståndarna för dagen var inga minde än serieledarna Hovås/Billdal (H/B). Ett lag som vi förlorade surt mot i våras då vi spelade fantastisk fotboll men bjöd bort poängen. Självklart var vi ute efter revansch idag och skulle sälja oss dyrt.

Laget: Hugo, Olsson, Elof, Martin, Mommers, Filip, Hugo, Lisnell, Emil, Mahdi, Öberg och Sebban, Wass

Inför matchen var det snack om vad vi skulle göra för att dels hota på bästa sätt samt detronisera det spel som H/B gärna vill ha. Förra matchen sökte man sin duktiga spets med en hel del långa bollar då vi spelade högt med vår backlinje. Vi visste också att det skulle bli en riktigt fysisk batalj och skulle absolut inte vika ner oss. Förra matchen sårade vi dem på kanterna och skulle fortsätta med detta idag.

1:a halvlek
Det blev precis som vi förutspådde. En hej dundrandes batalj där det skulle bli strid om varje millimeter. Starten gick på poäng till H/B då man var snäppet hetare samt att vi hade en förmåga att spela fast bollen då vi inte var riktigt stringenta i våra uppspel. Lyckligtvis redde vi ut alla små misstag med kirurgisk precision. Men det kändes lite trist att vi satte oss själva i detta. Men väl efter detta tog vi tag i det och började utmana på våra kanter. Både Emil och Öberg hotade med bra support av Olsson och Mommers. Parallellt till detta tog vi över mittfältet där Adam, Hugo och Filip skördade triumfer. Vid en bollstöld på vänsterkanten serverade Madhi en fri Lisnell som utan pardon skickade in 1-0. Nu var vi riktigt på gång. Därför var det en riktig kalldusch när H/B kvitterade redan två minuter efter ledningsmålet. Tyvärr schabblade vi till det rejält och bjöd på detta mål. Efter 11 minuter hade Öberg öppet mål från 5 meter men tyvärr blev det en miss och i momentet efteråt fick Mahdi syna det gula och in kom Sebban. Strax därpå kommer ett fint inspel till Öberg från Seb som han drar på volley och H/B målvakten gör en riktig superräddning. Innan halvleken är över har vi två riktigt bra chanser till att öka på ledningen. Halvleken slutade 1-1 men det kändes lite beskt då vi var laget som hade chanserna.

I pausen var det fokus på att H/B var det lite hetare laget och att det var endast det som gjorde att de var med i matchen. Vi skulle steppa upp oss i det fysiska spelet och ge dem en riktig match på det området samt att ta ner bollen mer på backen och utmana dem på marken istället för luften.

2:a halvlek
Vilken batalj detta skulle utveckla sig till. Vi vek inte en millimeter i närkamperna och vi segrade i fler än vi förlorade vilket gjorde att det mesta av spelet var på H/B:s planhalva. Visst de försökte att kontra men Martin var omutbar som mittfältsgeneral. Han städade undan allt. Adam och Hugo tillsammans med Wass var som bålgetingar på mittfältet och deras intensitet och iver gjorde vissa hos våra motståndare enormt frustrerade så frustrerade att man ansåg att man skall slänga bollar i ansiktet på motståndare.... endast gult där var för milt och det skulle visa sig att samma spelare tyvärr hade fokus på fel saker under kvällen. Något betalt fick vi inte på detta gula kort utan istället kund H/B snyggt kontra in ett mål där vi tyvärr blev på tok för slappa i vårt zonspel. H/B tackade och tog emot (vi kände igen mönstret från i våras) Det är dock fantastiskt att se hur killarna fortsätter att trumma på och det är ett under att vi inte gör mål på det markanta övertag vi har. Det var fina inlägg från både Sebban och Emil som vi tyvärr inte fick till det på. Det var hela tiden den sista millimetern som saknades. Halvleken slutar 0-1 vilket kändes som en ren skär stöld men bollen é rund som det heter.

I paus var det idel lovord och det handlade om att förklara att det var vår match över hela plan och att vi hade alla chanser i världen att vända på detta. Vi skulle verkligen ge oss chansen att gör detta.

3:e halvlek
Denna halvlek blev inget undantag mot de två första då den präglades av enorm kamp. Under de första 5 minuterna kändes det dock som om vi spelade mot 12 man... mannen i gult för dagen hade svalt pipan och glömde offside regeln hemma. Under dessa minuter fick H/B 4 kanonchanser att sätta 3:an och punktera matchen men lyckligtvis skulle inte dessa icke beslut förstöra dagen utan Martin städade undan allt tillsammans med Wass. Framåt malde vi på och hade ett par fantastiska chanser att sätt bollen i mål men det ville sig inte riktigt. Det var ribbträffar och nära nära och man började känna av frustrationen. Mitt i allt detta fick vi vår sjuttielfte hörna och ur en tilltrasslad situation skickade Mahdi in bollen. Vilken fantastisk lättnad och vilket go det blev i truppen. Nu var vi i förarsätet och det var vi med 8 minuter kvar som jagade vinsten. Spelet var på H/B:s planhalva mest hela tiden och de kämpade furiöst med att freda sitt mål. Vi kom inte till några riktigt heta chanser trots att viljan fanns där. Med 30 sekunder kvar kommer så superchansen, Mahdi nästan ren men lite ur position och får till ett fantastiskt avslut som H/B:s duktige målvakt gör en riktigt fin räddning på. På passligt i momentet efter skickade han iväg bollen med en låååång utspark som vi tyvärr nickskarvar och friställer deras anfallare som snyggt får med sig bollen och dundrar in den i mål med sekunden kvar av matchen. Halvleken slutar 1-1 och matchen 2-3 och det var mungiporna ner...

Summerat: Surt och ännu mer surt... Två matcher mot H/B där vi skall avgå med 6 poäng men kommer ut med 0... eloge till H/B som gör det bra och svårt för oss samt är kliniska i sina tre mål, visst de bränner ett par bra chanser också men i ärlighetens namn, detta var vår match under matchens sista 70 minuter men oförmågan att knäcka motståndet idag blev vårt egna fall. Alla killarna kan se sig i spegeln idag då vi gjorde en grym match!

Målskyttar: Adam Lisnell 1st och Mahdi 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Adam Lisnell (matchens store gigant, kämpade kopiöst)
2:a stjärnan: Martin Kristensson (wow, vilken match! säkerheten själv)
3:e stjärnan: Emil Mattsson (snurrade friskt på sin kant, många bra inlägg)

Vid datorn

Anders Lordemyr

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsborg Fotbollförening, 17/01 19:05 
Älvsborg Fotbollförening, 16/01 16:40 
Älvsborg Fotbollförening, 15/01 22:05 
Älvsborg Fotbollförening, 21/12 17:18 
Älvsborg Fotbollförening, 21/12 17:05 
 
Sponsorer PLATINA
 
Sponsorer GULD
 
Sponsorer SILVER
 
Sponsorer BRONS
 
Sponsorer ÖVRIGA