Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÄLVSBORG FF
P19 pojkar
Välkommen till P19
En tajt och stark grupp! ÄFF U19 (saknas 8 personer)

Hej och välkommen till U19 2020


Resan fortsätter för våra killar.


2019 spelade denna grupp i SvFF:s U17 serie.

Nu under 2020 kommer vi att spela i Junior Klass 2 Göteborg


Ambitionen är att försöka komma upp i juniorklass 1 fortast möjligt.

Nu under försäsong tränar vi 4 gånger per vecka (måndag, tisdag, torsdag samt lördag) parallellt till detta kommer vi att supportera vårt A-lag samt reservlaget i deras matcher, dvs mycket fotboll blir det :)


Vid frågor se nedan.


Välkomna till Påvelund för att se riktigt bra fotboll.Kontaktpersoner:
Anders Lordemyr 0769-555500


Veckoplanering vecka 43
2020-10-18 20:20
Hej Killar.

Tack för en fantastiskt trevlig lördag! Stort Grattis till Olof som kammade hem segern i Padelturneringen.

Sista skälvande veckorna innan lite ledigt!
Vi kör 2 veckor till sen tar vi det piano under del av november. (uppstart med provträningar blir sista veckan i november)

Veckan blir som följer:

Måndag:    Träning 19.30 - 21.00 Påvelundsplan
Tisdag:      Träning 18.00 - 19.30 Påvelundsplan
Onsdag:     -
Torsdag:   Träning 20.00 - 21.30 Hagenplan
Fredag:      -
Lördag:      Match 16.15 borta mot Qviding på Härlanda KG 1
Söndag:     -

Väl mött

Ledarna
Våra U19 spelare levererade i årets sista reservlagsmatch.
2020-10-14 13:56
Älvsborg FF  -  Kärra/Klareberg IF  2 - 0  (1-0)

Då var det dags för årets sista match. I alla fall bokade match det kan ju alltid bli någon träningsmatch.
Idag skulle Kärra komma på besök som även de gjorde sin sista match för året. Ett Kärra som anlände till Påvelund med sorg då en av deras killar förolyckades i helgen därav en tyst minut innan matchen till hans minne. Kvällen var krispig, kall och klar så det var underställ på.

Laget: Oscar, Collstedt, Emil, Filip L, Edwin, Konge, John, Hampus, Philip, Kim, Abbe samt Seb R

Inför matchen var det åter ett sargat gäng som samlades. Underbart att Sebban kunde med kort varsel samt att en avdammad Kim Angel gjorde en återkomst i den blå/svarta tröjan. Förhoppningen är väl att han klarar mer än de 2 veckor han har varit med denna gången :)

1:a halvlek
Dagens domare Uffe blåste igång matchen och knappt hade han visslat klart innan det stod 1-0. Vi fick en frispark efter 2-3 minuter som Hampus skulle slå. En prefekt frispark mot den bortre stolpen som bara någon skulle tåa dit men ingen nådde, bollen kunde retfullt leta sig in i bortre burgaveln. En smakstart kan man säga. En parantes var att det skulle nog varit straff till Kärra redan efter 30 sekunder... men iinte blev det så. Efter detta var det mest blå/svart. Vi tilläts rulla boll rätt ostört och tog oss fram till ett gäng bra chanser. Det var dels räddningar men även frilägen som brändes med minsta marginal. Vi räknade till 6!! superchanser som inte gav något tillbaka. Vi anföll förtjänstfullt på vår högerkant mest hela tiden där Mackan och Philip skördade framgångar. Åt andra hållet hade Kärra fina lägen att kontra på oss men slarvade till vår fördel lite i det sista. Men Oscar tvingades ändå till 2 högklassiga räddningar för att hålla sin nolla. OM han lyckades hålla den intakt skulle det bli första fången i år. Halvleken slutade 1-0 vilket kändes som att det var lite lätt i underkant.

I pausen var det mest prat om inställning. Vi saknade vår vänsterkant vilket gjorde att vi var mycket lättlästa efter halva första akten. Vi borde självklart gjort fler mål. Nu hoppades vii på bättring.

2:a halvlek
Den andra akten blev den första sig lik. Dock blev vi avsevärt bättre på vänsterkanten och med ens hade vi bra fart på båda och spelet kunde växlas om vart annat. I och med det sjönk Kärra ner lite till i banan vilket gjorde att vi ofta startade om anfallen högre upp i banan. Precis som i först halvlek hade vi en uppsjö med chanser. Men tyvärr brände vi dem en efter en. När man skapat så många chanser väntar man på att det snart skall hamna en boll i fel mål... och Kärra saknade inte chanser de heller. Om inte Oscar fredade sitt mål så stod Emil eller Filip i vägen för det övriga. Ett mål till skulle falla i matchen och till vår smala lycka var det i rätt målbur. Snyggt var det också. En lång crossboll från Hampus nådde fram till Abbe som snyggt tog med sig bollen i flykten och med ett väl avvägt lågt inlägg hittade han en framstörtande Kim som snyggt bredsidade in bollen till slutresultatet 2-0.

Summerat: Med tanke på ingångsvärdena i denna match så känns en seger rätt sekundär. När det blir tid för reflektion så poppar det upp andra saker som är större och klart viktigare än fotbollen. Vår förhoppning är att det blev en tillställning där Kärra var nöjda och där fotbollen blev en tydlig samlingspunkt för dem. I en strak kontrast till detta spelade vi en trevlig fotboll i stora delar av första akten och borde gjort någon kasse till och i  andra var det väl samma matchbild tycker och att det stod 2-0 på tavlan var väl fair. Kul att se Kim tillbaka, en tillgång om han orkar, kan, vill...

Målskyttar: Hampus Gustafsson 1st och Kim Angel 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Emil Carlson
2:a stjärnan: Filip Lordemyr
3:e stjärnan: Hampus Gustafsson

Vid reffet

Anders
Förlust mot Ytterby med 1-3 efter en medioker insats.
2020-10-11 20:38
Älvsborg FF  -  Ytterby IS  1  -  3   (1-3)

Då var det dags för årets näst sista U19 match. Den spelades i grannkommunen Kungälv där Ytterby tog emot oss. Innan match hade det regnat katter vilket gjorde att planen var extremt blöt. Vi har för stunden extremt svårt att få till en 11 på benen och åter räddades vi av P04 om ställde upp med ett gäng killar.

Laget: Malte, Charlie, Edwin, Haidar, Ludde, Filip, Philip, Hampus, Victor, Ernst, Adam samt Valther, Rafa och Otto vid sidan.

Innan matchen var det egentligen endast snack om inställning då matchen inte betyder någonting men där vi gärna vill hamna 2-3 i tabellen vilket var möjligt vid seger. Vi var överens om att INTE ge motståndarna ett handikapp under de första 20 som vi gjorde mot Sävedalen och något som tyvärr har varit ett signum för laget i år.

1:a halvlek
In genom ena örat och ut genom det andra... när jag trodde att vi lyckats start på allra sämsta sätt senast nådde vi tyvärr ett nytt lågvattenmärke idag. Idag kändes det som att vi inte satt ihop som lag och ett Ytterby som var beredda för match gjorde livet surt för ett rätt lojt ÄFF. Ytterby var absolut inga övermän men när vi försvarade oss 1 och 1 då blev det rätt enkelt för dem. 1-0 och 2-0 kom inom loppet av 1 min och båda var katastrofala bjudningar och framåt var det rätt trubbigt. Bästa chansen var en nick som Ytterbys målvakt gjorde en fin räddning på. Vi var förvånansvärt uddlösa och hade ytterst svårt att få upp bolltempot vilket gjorde det lätt att försvara sig mot oss. Men ur en fast situation kom så reduceringen, det kändes som en skänk från ovan när Victor snyggt kunde tåa in bollen i nät. Men trots att vi tog över spelet efter reduceringen så skulle det falla ett mål till och det precis i slutet av halvleken. En totalt ofarlig frispark skulle visa sig bli riktigt bra för Ytterby. Istället för att hålla upp vår försvarslinje från Malte packade vi in allt och alla i straffområdet vilket gjorde att lyran till frispark kunde hamna i mål. 1-3 i halvlek var nog tyvärr rättvist...

I pausen handlade det om att nollställa oss och verkligen ge allt under sista 45. Det var klart möjligt med tanke på vår egen insats under första och vilken kunskap vi egentligen besitter.

2:a halvlek
Den andra akten blev lyckligtvis lite bättre än den första. Vi spelade klart bättre vilket gjorde att det mesta av spelet var förlagt på Ytterbys planhalva. Vi hade både ribb och stolpträff samt frilägen som brändes och adderat att Ytterby fick en kille utvisad tidigt så var matchbilden rätt given. Tyvärr skulle v åter tappa huvudet och själva dra på oss ett andra gult kort och få en spelare utvisad. Men det märktes knappt utan vi trummade på riktigt bra. Idag vill det sig inte utan målskörden stannade vid endast 1 och tyvärr fick vår målskytt bäras av planen med befarad knäskada efter årets bryskaste kapning bakifrån... om inte det är ett rött kort då kan domarna lika gärna skippa det kortet för det fanns ingen annan beivran att ge! Matchen slutar 1-3 vilket sett till andra kanske skulle varit lite andra siffror men det är bara att bryta ihop och komma gen. Grattis Ytterby till segern.


Summerat: OJ vad snett vi kommer in i matcherna i skrivande stund. Det är något vi får evaluera efter säsongen. Men vi får inget go i spelet förrän det är försent. Idag ger vi bort 3 mål och det blir rätt svårt att det skall krävas en massa mål pga vårt lite lätt loja inställning. Okay för att vi skapade ett gäng chanser som skulle räcka för att komma ikapp men idag ville det sig inte alls. Nu har vi en match kvar för säsongen och den är mot Qviding!

Målskyttar: Victor Svensson 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Charlie Ahlgren
2:a stjärnan: Hampus Gustafsson
3:e stjärnan: Ernst Petersson

Vid datorn

Anders
Veckoplanering vecka 42
2020-10-11 20:31
Hej Killar

En go vecka framför oss. 2 träningar 1 match (b-laget) och på lördag är det avslutning. 

Veckan blir som följer:

Måndag:    Träning 20.00 - 21.30 Hagenplan
Tisdag:      Match 19.45 B-laget mot Kärra hemma på Påvelundsplan
Onsdag:     -
Torsdag:   Träning 20.00 - 21.30 Hagenplan
Fredag:      -
Lördag:      Avslutning heldagsaktivitet :)
Söndag:     -

Väl mött

Ledarna
Förlust för reservlaget i en avslagen match på Öckerö.
2020-10-07 23:58
Älvsborg FF  -  Öckerö IF  1  -  4  (1-2)

Regn och åter regn... men när väl matchen skulle starta ute på ön så slutade det tack och lov. En bortamatch på en onsdagskväll klockan 19.30 innebär att man är hemma ca 22.30... men det är ju iofs vad Öckerö möter varannan vecka när de spelar borta. Dagens match skall vi vara glada att den blev av... 11 man och ingen på bänken var vad som gällde ikväll... det märks att det är "after season" i laget. Men vi måste hålla ut en vecka till!!

Laget: Oscar, Collstedt, Abbe, Haidar, Valther, Filip L, Hampus, Konge, Victor, Filip B och Rafa

Inför matchen var det ett förhållandevis glatt gäng som kanske mer fokuserade på när färjan hem gick och hur snabba vi skulle vara efter matchen för att hinna med färjan... min förhoppning var att vi skulle vara lika snabba under matchen :)

1:a halvlek
Det börjar nästa bli lite tjatigt. Men oj vad snett vi hamnade i denna matchen också. Under inledande 10 minuterna var Niklas och jag överens om att under 9 minuter spelades det boll på vår planhalva. Vi missade något så kopiöst i vår uppspelsfas så Öckerö kunde anfalla tämligen ohotat gång på gång. Man använde sig av svepande crossbollar från högerkant till den vänstra dito. Vi hade uppenbara problem att freda oss och addera att vi fuskade rätt friskt i försvarsspelet så förstår ni att vi var ute på riktigt tunn is. 0-1 skulle tillslut komma men tyvärr genom ett lite lätt taffligt försvarsspel där man tilläts vända upp alldeles för enkelt. Inte dröjde det länge innan 0-2 föll, även detta mål behövde inte Öckerö förta sig med att göra då vi serverar deras anfallare rätt i gapet med bollen och han rullar snyggt in bollen. Efter detta jämnade spelet ut sig sakta men säkert och med kvarten kvar kom vi fram till en del chanser. Vår reducering kom när Victor påpassligt själ bollen från Öckerö i deras straffområde och tåar in reduceringen. Halvleken slutade 1-2 vilket speglade halvleken. Öckerö var det bollförande laget och hade väl flest chanser men de vi hade var riktigt bra där kanske Rafa skulle rullat in bollen i det tomma målet :)

I pausen pratade vi om vikten att ta kollektivt ansvar i försvarsarbetet. Vi gav bort oceaner med ytor och tid till vår motståndare. Om vi löste detta och var lika hungriga som sista 10 i halvleken skulle det kanske kunna bli match i andra.

2:a halvlek
Andra startar med att Öckerö slår 5 crossbollar inom 7 minuter apropå att de gärna slog dessa bollar och att vi ville bli av med dem... Under andra akten är Öckerö klart bättre än oss. Man vaskar fram mängder med halvchanser och vårt spel gick mer eller mindre i baklås. Öckerö sköljde över oss och vår backlinje slet ont. 1-3 kommer genom en otrolig markeringsmiss på en hörna. Där och då var det mer eller mindre ridå. Resten blev en enda lång lidelse till sista signalen men innan den kom ordnade vi en straff till ÖIF som de förvaltade riktigt snyggt. Halvleken slutade 0-2 vilket kunde varit större om ÖIF hade haft lite bättre precision.

Summerat: Öckerö vinner rättvist. Vi är rätt långt ifrån normal standard. 

Målskyttar: Victor Svensson 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Michael Konge
2:a stjärnan: Filip Lordemyr
3:e stjärnan: Haidar Sufr

Vid referatet

Anders
Seger efter en svängig tillställning. 7-3 mot Sävedalen
2020-10-05 07:26
Älvsborg FF  -  Sävedalens IF  7 - 3  (5-2)

Säsongen börjar lida mot sitt slut. Endast två matcher återstår. Idag var det ett besök till grannkommunen Partille och ett möte med Sävedalens IF som stod på agendan. Med en extremt sargad trupp var det nätt och jämnt möjligt att ställa en 11 på planen. Välbehövlig vila för killarna är inte allt för långt borta. Under dagen hade det regnat konstant men döm av min förvåning att det slutade precis när domaren blåste igång matchen.

Laget: Malte, Mackan, Haidar, Edwin, Ludde, Filip, Hampus, Philip, Victor, Adam, Rafa och Seb R

Inför matchen var det ett halvsegt gäng som samlades. I och med att vi är lite i mellantingets land och inte har hela världen att spela för så var det ungefär samma inställning till matchen i stort. Nu handlade det om att avsluta i stor stil och inget annat.

1:a halvlek
Oh herre vad snett vi kom in i denna matchen. Det var som om vi hade öppnat dammluckorna på vår egen planhalva och SIF sköljde över oss. Under matchens inledande 10 minuter var det nog inte ett enda rätt och att det endast stod 0-1 skall vi nog tacka högre makter för samt att SIIF brände en rad givna lägen. Tyvärr var detta nog våra sämsta 10 minuter på evigheter. Ur absolut ingenting gör vi 1-1 genom Hampus och då stod klockan på 11 minuter. Målet i sig var en riktig delikatess där Hampus ursnyggt klackar med sig bollen och och fri med målvakten rullar in 1-1. Väckarklocka? Nä utan vi skulle fortsätta i ytterligare 10 minuter innan vi tog tag i verksamheten. Under dessa minuter gjorde SIF 1-2 på en snygg nick och ingen hade nog klagat om de också hade fått två straffar när Edwin och Filip gjorde ner sina motståndare... efter detta följde 10 minuter där vi tog oss tillbaka till ett jämnt spel. Vi kom i fler och vassare anfall och i 30:e minuten kunde Victor kvittera vilket var skönt. Den efterföljande kvarten var det mer eller mindre bara ÄFF på planen. 3-2 kom efter en snabb frispark från Filip som letade sig fram till Rafa som fri med målvakten skickade in ledningsmålet. 2 minuter senare var det dags igen. Victor fick bollen på högerkanten och bröt in i straffområdet och skickade på en projektil rätt  bortre burgaveln och 4-2 var ett faktum. Innan halvleken var över skulle även 5-2 komma, i 42:a minuten gjorde Rafa sitta andra för dagen och vi gick till halvtidsvila med 5-2. Rättvist? Ingen aning... SIF kunde haft 0-4 efter 10 minuter och vi kunde gjort fler på slutet...

I pausen var det både ris och ros. Vi var alla överens om att inledningen var bedrövlig men att vi gjorde som vi var överens om sista kvarten av halvleken. Nu ville vi försöka spela på samma sätt i andra.

2:a halvlek
Andra akten blev egentligen mest en grå sörja. Det var inget av lagen som tog tag i taktpinnen riktigt. Vi som skulle spela enkelt och vi våra kanter kladdade för mycket på bollen. När väl bollen hamnade på kanterna så var farten borta och vi skulle dribbla istället. Det saknades inte chanser utan vi hade 3-4 avslut i straffområdet men tyvärr satt alla rätt på målvakten. SIF var å sin sida inte heller lika vassa som i första akten utan kom i sporadiska attacker mot vårt mål. Men ofarliga var de inte Malte räddade ett par frilägen men fick kapitulera på en hörna där bollen på något konstigt sätt letade sig in i mål. 5-3 och match igen? Njae inte riktigt ändå. SIF började få soppatorsk och vi hade inte mycket mer bränsle heller. Matchen böljade fram och tillbaka men så i 80:e minuten fick Victor bollen och fri med målvakten gjorde han 6-3. Innan matchen var över skickade Hampus snyggt in sitt andra och lagets sjunde för dagen. Halvleken slutade 2-1 till oss vilket nog speglade halvleken väl.

Summerat: Vilken konstig match! Under matchens första 20 minuter ville jag nog bara packa och åka hem. Men de sista 25 i första halvlek var som sagt klart roligare. Vi vinner klart rättvist och det var skönt att avsluta veckan med en seger. Nu har vi bara en bokad match kvar för säsongen och den är på lördag mot Ytterby.

Målskyttar: Victor Svensson 3st, Hampus Gustafsson 2st och Raphael Akendo 2st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Victor Svensson
2:a stjärnan: Raphael Akendo
3:e stjärnan: Filip Lordemyr

Vid datorn

Anders
Veckoplanering vecka 41
2020-10-04 16:30
Hej Killar

Då var division 4B färdigspelad. Vi landar å en 10:e plats vilket säkert speglar delar av vår säsong.
Vi har ett par U19 matcher kvar samt ett par b-lagsmatcher framför oss innan vi går på lite ledighet.

Veckan blir som följer:

Måndag:    -
Tisdag:      Träning 18.00 - 19.30 på Påvelundsplan
Onsdag:     Match 19.30 B-laget mot Öckerö borta på Prästängen
Torsdag:   Träning 20.00 - 21.30 Hagenplan
Fredag:      -
Lördag:      Match 16.00 mot Ytterby borta på Ytterns IP
Söndag:     -

Väl mött

Ledarna
Hela 7st U19 killar i årets sista seniormatch.
2020-10-04 16:20
Älvsborg FF  -  KF Velebit  1 - 2 (1-2)

Så var det då dags att stänga serieboken Dv 4B anno 2020. En säsong som kommer gå till historien på så många plan och säkerligen kommer det bestående intrycket vara effekten av Covid-19 och på vilket sätt det påverkade fotbollsåret 2020. För vår egen del var det året där 65% av seniortruppen försvann och ersattes av 20-talet hungriga och oerfarna U19 spelare. Där och då helt rätt och nu med säkrat kontrakt tror jag många inblandade pustade ut då utmaningarna var många med detta projekt. Nu är vi förbi det tuffaste hindret som stavades omställning och kan med tillförsikt blicka fram mot 2021. MEN innan det hade vi en uppgift kvar att boxa och det var mötet med serieledarna Velebit. Ett Velebit som hade allt att spela för och vid en förlust kunde allt bytas mot att stanna kvar i 4:an. Vi hade redan tidigare grusat både Björkös och Zeniths chanser med att ta poäng från dem och varför då inte passa på att gör det mot Velebit också.

Laget: Simon, Mackan, John, Emil, Abbe, Konge, Robin, Hampus, Adam, Filip B, Hugo och vid sidan Victor, Edwin, Filip L och Oscar

Inför matchen var det ett gött gäng som samlades och var lagom lugna inför uppgiften. Det rådde inget tvivel om att vi ville göra vårt yttersta för att ge Velebit en match.

1:a halvlek
Matchen började avvaktande där båda lagen spelade långa bollar. Det märktes att Velebit var lite nervösa och vi tilläts få mycket yta av planen utan att förta oss. Men efter dryga 3 minuter får Velebit en billig frispark då man likt den döende svanen föll och fick en frispark som man förvaltade på bästa sätt. En snygg framnickning till en friställd KFV kille som med öppetmål rullade in bollen. Lite lätt dålig markering kan man säga... Efter detta var det väldigt mycket ÄFF och vi tilläts rulla tämligen ostört. Tyvärr var vi på tok för uddlösa runt boxen och dt var mest halvchanser som vaskades fram. KFV tilläts kontra på oss då vi ofta spelade bort bollen i våra omställningar vilket gjorde att KFV mycket väl kunde ökat på till det dubbla. Vi vaskade fram en rad hörnor som skapade en del problem och tillslut kunde vi kvittera på en av dessa. Emil nickade snyggt fram Robin till en öppen kasse och kvitteringen var ett faktum. KFV stack upp i kontringar och vaskade även de fram både hörnor och frisparkar. På en av dessa blev det kalabalik värre... Simon boxar bollen men tyvärr rätt i gapet på en motståndare som avslutar direkt och där gör Simon en svettig räddning värre men bollen går i stolpen och en KFV spelare nickade den åter i stolpen för ett sen peta in den  fram till 2-1... vild glädje bland det vita. Resterande 18 minuter gick i blå/svart favör men tyvärr blev det aldrig riktigt farligt. Halvleken slutade 1-2 vilket var rätt missvisande men det handlar om att gör mål...

I pausen var det ett gäng som verkligen såg möjligheten. Det var ju faktiskt vi som var det spelförande laget och kunde vi bara få till det i straffområdet så skulle det kunna bli en rolig eftermiddag.

2:a halvlek
Tyvärr blev andra akten tämligen avslagen. Velebit valde att ligga lågt och helt rätt i sitt positionsspel. Till skillnad från första då vi rullade bra blev den andra akten en enda lång lidelse. Vi spelade tyvärr lite tvärt om mot vd vi sade i pausen. Det långa spelet blev för kort och Velebit kunde enkelt ta bort bollen och det korta spelet praktiserade vi mest i egen första tredjedel vilket ofta blev farligt och vi gav bort bollen till ett Velebit som tackade och tog emot. Jag tror att Velebit hade 5 riktigt bra chanser där Simon stod i vägen för ett par tre stycken oc resten gick utanför... Vi som skulle vara lite desperata blev snarare tvärt om... ostrukturerade och någon push det blev det aldrig tal om då vårt anfall va riktigt osynkade i presspelet. Halvleken slutade 0-0 vilket vi skulle vara glada över.


Summerat: Velebit vinner idag välförtjänt då man vaskade fram fler chanser än oss. Vill dock plussa för spelet i första halvlek då vi var det spelförande laget och borde kommit fram till lite fler avslut men var lite för kalla på sista tredjedelen av planen. Nu återstår några matcher för reservlaget och ca 3 veckors träning innan det blir ledigt.

Målskyttar: Robin Björnell 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Simon Saebbö
2:a stjärnan: Robin Björnell
3:e stjärnan: Adam Lisnell

Vid datorn

Anders

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsborg Fotbollförening, 11/10 19:35 
Älvsborg Fotbollförening, 06/10 15:53 
Älvsborg Fotbollförening, 06/10 15:24 
Älvsborg Fotbollförening, 05/10 17:03 
Älvsborg Fotbollförening, 05/10 16:28 
Älvsborg Fotbollförening, 04/10 20:39 
Älvsborg Fotbollförening, 01/10 12:39 
Älvsborg Fotbollförening, 01/10 11:55 
Älvsborg Fotbollförening, 01/10 11:25 
Älvsborg Fotbollförening, 01/10 11:11 
Älvsborg Fotbollförening, 27/09 19:08 
Älvsborg Fotbollförening, 26/09 17:58 
Älvsborg Fotbollförening, 20/09 14:56 
Älvsborg Fotbollförening, 19/09 18:25 
Älvsborg Fotbollförening, 19/09 15:34 
 
VÅRA SPONSORER