Välkommen till P02

Vi är ett glatt gäng på 24 killar som träffas flera gånger i veckan.

Glädje och gemenskap står högt på agendan men viljan att utvecklas inom fotboll sätter killarna högst.

Vi deltar med 2 lag i seriespel samt spelar ett flertal turneringar under året.
Träningstider samt matcher finner ni i kolumnen till höger alternativt i kalendern.

Kontaktpersoner:
Martin Rosén 0733-656254 ; Anders Lordemyr 0769-555500


Övertygande seger idag!
2017-09-16 14:46
.Älvsborg FF - Hisingsbacka FC  7 - 1 (4-1, 3-0, 0-0)

Fantastiskt väder med sol och 16 grader till en början... sen kom regnet och oj vad det regnade i de sista två akterna. Tyvärr hade vi SÄMSTA tänkbara uppladdning då det bara kom 10 man!! 21 kallade och 11 återbud. Lyckligtvis kunde Hugo komma med kort varsel och även Abbe kunde ställa upp. Dvs reaktionen på mitt senaste mail blev tyvärr tvärt om. Idag var det Hisingsbacka som stod för motståndet ett lag som vi vann över i en riktigt jämn och tuff batalj i våras.

Laget: Filip, Sven, Mommers, Mackan, Bo, Wass, Lisnell, Hugo, Valle, Erik, Sebban och Abbe

Inför matchen partade vi mycket om vad vi hade tränat på under de senaste 2 veckorna. Dvs hur våra uppspel skulle hanteras och vi ville se samma nu när det var match. Vi ville samtidigt lägga hög och intensiv press när HBFC skulle försöka att spela upp bollen.

1:a halvlek
Redan efter 2 minuter stod det klart att det skulle bli riktigt ojämnt. Idag var det stor skillnad på lagens kunnande och där med inget ont sagt om motståndet då de försökte efter bästa förmåga men den var lite för dålig idag. Trots ett massivt övertag i kunnande så slavade vi i överflöd. När Valle snyggt skickade in 1-0 helt friställd kunde vi gjort minst 2-3st innan. Vi gjorde ett litet byte efter 8 minuter då vi satte in Abbe... och det tog ca 2 minuter innan han hade skickat in sitt första för dagen och vårt andra. I ett av få anfall för HBFC fick de en frispark med sig och skickade in 1-2 rätt i krysset på frisparken snyggt men alldeles för enkelt. Direkt efter målet kom en omdebatterad situation då Lisnell hinner upp en förlupen boll som är tydligt över kortlinjen men vi tillåts spela vidare och Adam friställer Abbe som gör sitt andra för dagen. Innan halvlekens slut sätter Hugo 4-1 och matchen känns helt död.

I pausen var det lite morr pga att vi fuskade i allt för mycket över hela planen. Vi ville ha skärpning på detta och då skulle det bli än mer chanser. Vi bytte även målvakt i pausen då Bo ställde sig istället för Filip.

2:a halvlek
Bra spel från första sekund och det var mer eller mindre spel mot ett mål. Det dröjde 5 minuter innan Lisnell kunde skicka in 5:an på en hörna och Abbe ville inte vara sämre han utan på nästa hörna skickade han in 6:an. De få anfall som vi fick mot oss uppkom oftast på vårt slarv. I mitten av halvleken hamnar Bo som stod i andra akten i en frilägessituation. Totalt orädd skickar Bo undan bollen men tyvärr fullföljde vår motståndare och stämplar Bo riktigt fult, Bo försöker att spela vidare men får byta ett par minuter senare. Riktigt fula sår tvärs över sitt vänster ben vittnar om kraften i smällen. Filip fick återgå till målvaktsrollen. Det tog bara ett par minuter innan 7:an kom och det var riktigt snyggt. Efter fint spel på vänsterkanten vandrar Mackan in och skjuter snyggt in vårt sjunde och sista mål.
Halvleken slutade 3-0

I pausen var det självklart beröm för hur det såg ut framåt men vi ville ändå få ut det lilla extra hos varje kille inför 3:e akten.

3:e halvlek
En halvlek som vi mattades lite i. Tyvärr spelade vi lite för mycket 1 och 1 och vi hade ett flertal lägen att frispela kompisen men valde tyvärr att försöka själv och tappade bollen varje gång. Halvleken slutar 0-0.

Summerat: Vi var överlägsna idag och att det stannade vid 7 mål och inte det dubbla stavades egoism. Vi behövde inte förta oss idag och vi tullade på väldigt mycket av det som är viktigt i jämnare matcher. Idag kom vi undan med det. Oavsett så är det alltid skönt med 3 poäng!

Målskyttar: Abbe 3st, Valdemar Hemberg 1st, Adam Lisnell 1st, Marcus Dunnington 1st, Hugo Börjesson 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Abdinasir (3 mål samt mycket bra jobb genom hela matchen)
2:a stjärnan: Marcus Dunnington (gjorde det mesta rätt idag!)
3:e stjärnan: Hugo Börjesson (var vår spelmotor för dagen, mycket bra)

Vid referatet

Anders
11 svettiga tröjor! Tyvärr åkte vi hem tomhänta.
2017-09-08 21:31
Älvsborg FF - Kärra KIF  3 - 4  (0-1, 2-1, 1-2)

Vatten, stan é full av vatten... regn och åter regn. Men vad spelar det för roll, fotboll skall det spelas ändå. 20 var tillslut kallade och 11 kom... inte bra vill jag betona. Vi är bara halvvägs in i hösten och redan nu jazzar det betänkligt med närvaron. Underbart att det ställdes upp med kort varsel. Tyvärr fortsatta problem för Viggo vilket åter gjorde att vi ställde en utespelare (Filip)

Laget: Filip, Sven, Mommers, Erik, Valle, Wass, Lisnell, Mahdi, Edvin, Öberg och Sebban

Inför matchen så var det rätt mycket pepp! Vi fick reda på att Kärra för dagen ställde ett riktigt starkt lag på benen och ursäktade sig för detta. Detta blev till vår tändvätska. Vi skulle banne mig visa oss från vår bästa sida och alla skulle ge sitt allt. I.o.m att vi inte hade några avbytare så var det 75 minuter av hårt slit. Vi skulle spela enkelt och försöka att spela långt för dagen.

1:a halvlek
Vilken skön start det blev. Det visade sig rätt snabbt att vi hade riktigt goda chanser att göra match av detta. Kärra var det spelförande laget men det hade vi inga problem med egentligen. Lite illavarslande var det dock att vi gav dem så många spelomställningar, alldeles för måna gånger missade vi i våra uppspel vilket gav Kärra möjligheter att kontraslå mot oss. Filip spelade med stor pondus längst bak och Kärra fick ingen utdelning trots ett friläge som Fille räddade. Mitt i första jämnade spelet ut sig och när bollen var på Kärras planhalva så var vi riktigt bra. Vårt 3-manna mittfält var klart bättre genom hela matchen vilket gav oss flera kontringar och längre anfall. Tyvärr kom vi inte till några kanonchanser i första halvlek. Tyvärr skulle halvleken inte sluta oavgjort utan på en hörna lyckas vi att skicka in bollen i vårt egna mål. Surt var känslan just då men samtidigt ingen ko på isen.

I halvlek var det prat om vad vi kunde förbättra i andra akten och det var egentligen inte så mycket som skulle till för att vi skulle vända på steken.

2:a halvlek
Oj vad skoj. Vi kom ut och tog verkligen tag i spelet. Vi var klart hetare och vårt presspel skördade stora framgångar. Vi hade fler offensiva frisparkar och många hörnor och allt detta pga att vi var så mycket mer med i matchen. Vi kom till ett gäng halvchanser och tillslut fick vi utdelning. WOW vilket mål det blev. Lisnell drar in bollen med en vansinnigt snygg vänster volley. Efter detta sköljde vi över Kärra under 5 minuter och hade bud på ett ledningsmål. Mitt i vårt spelövertag kommer helt plötsligt Lisnell sprintade ut till sidlinjen under pågående spel och hade blivit kommenderad av domaren att tejpa sina beskydd!!????? precis i denna sekvens gör Kärra 2-1 och givetvis är Adams motståndare inblandad i detta. Tack för att rättvisa skipades mer eller mindre omgående. En ofarlig frispar för oss resulterade i en retur som Mahdi påpassligt rakade in till 2-2. Skönt att vi var tillbaka i förarsätet. Öberg hade direkt en chans efter vårt mål men den gav tyvärr inget med sig. Mitt i allt detta fick Kärra en gyllene chans att ta ledningen genom ett ytterligare friläge men även detta löste Filip galant. Halvleken slutar 2-1 till oss och totalt 2-2 vilket var sett till två halvlekar rättvist.

I paus var det mycket beröm till killarna hur de hade hanterat situationen. Nu var det 25 minuter kvar och vi kände att vi verkligen hade chansen.

3:e halvlek
Tyvärr märktes det rätt snabbt att bränslet började ta slut. Vårt tremanna mittfält hade slitit furiöst men nu började vi sakta men säkert tappa lite mark. Kärra hade å sin sida 3 killar att byta runt på vilket gjorde att man var mycket fräschare. Under halvlekens första 15 minuter var det mycket Kärra som naglade sig fast på vår halva av planen. Vid ett av dessa anfall kom man snyggt fram på vår vänsterkant och ett par finter senare hade deras ytter tagit sig in centralt och avfyrade ett lågt skott lite för ostört men gick retfullt in nära Fille. Kort därefter kom även 4:an och det var också frukten av trötta spelare och pigga motståndare som denna gången fick kliva in från andra sidan och skickade snyggt in bollen otagbart. Efter detta lyckas vi med konststycket att resa oss och ge det en sista push. Det resulterar i en reducering från Edvin snyggt framspelad av Lisnell. Tyvärr var det lite för lite tid kvar och matchen tar slut. Kärra avgår med segern och vårt långa segertåg nådde ändhållplatsen idag.

Summerat: Grym inställning och fantastiskt gry i alla! Vi skakade om vår motståndare rejält och gav dem en match helgvägen till sista sekunden. Otroligt kul att se moralen i gruppen, vi ledare älskar det vi ser just nu. Det bör tilläggas att Kärra vinner rättvist trots att siffrorna är jämna.

Målskyttar: Adam Lisnell 1st, Mahdi 1st och Edvin Lenart 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Carl Wass (grym insats idag, gör allt rätt och löpte enormt)
2:a stjärnan: Adam Lisnell (planens stor gigant!)
3:e stjärnan: Filip Lordemyr (7 högklassiga räddningar varav 3 frilägen)

Vid referatet

Anders Lordemyr

Stora siffror efter fantastisk fotboll.
2017-09-01 21:04
Älvsborg FF - Fässbergs IF  7 - 0 (3-0, 2-0, 2-0)

Första kvällen i september och det var en underbar tidig höstkväll. Bästa tänkbara förutsättningar att få spela boll, tyvärr också bästa tänkbara förutsättningar för mygg för oss stackare som inte rör på sig så mycket. Idag var det Fässberg som gästade oss från grannkommunen och senast var det en tuff nöt att knäcka men vi gjorde det med riktigt bra spel. Självklart var vi ute efter samma utdelning och spel idag. Lite sena återbud störde men vi hade en fantastisk trupp att ställa på benen. Extra skoj med mycket publik och riktigt roligt att se polarna till många av spelarna som dyker upp och kollar!

Laget: Filip, Mommers, Elof, Martin, Olsson, Seb J, Hugo, Lukas, Emil, Öberg, Seb R och Erik, Mackan på bänken.

Inför matchen gick vi igenom vår "game plan" och det var att vi skulle äga boll och vända ut och in på våra motståndare. Emil och Sebban skulle få löpa på sina ytterpositioner samt att våra ytterback skulle fylla på så ofta de kunde och orkade.

1:a halvlek
Vilken start! Det var två lag som verkligen ville något med kvällen och båda lagen försökte att vårda bollen. Det var jämnt under matchens första 15 minuter då båda lagen försökte att spela sig igenom. Vi hade lite obalans mellan lagdelarna som Fässberg utnyttjade förtjänstfullt men de små chanser som dök upp löste antingen backlinjen med bravur eller så löste en storspelande Filip det i mål med att spela som en extra defensiv mittback. Sakta men säkert blev det vår föreställning. Vi tog över mittens rike och med det gjort så var spelet vårt. Vi kontraslog på båda kanterna, med det så föll Fässberg allt djupare i sitt försvarsspel. På en av dessa krossbollar från vänster till höger spelas bollen snyggt in till Lukas som väggar sig ren med Öberg och 1-0 var ett faktum. Snyggt och helt enligt skolboken. Strax därefter ville inte vänsterkanten vara sämre, ett riktigt mönsteranfall där Hugo river åt sig bollen på mitten och utmanar två motståndare och släpper i steget till Olsson som gör det samma till Emil, Emil som spelar parallellt med straffområdet till Öberg som promenerar in mot mitten och avfyrar ett skott lågt i det aviga hörnet för målvakten som chanslös så bollen passera mållinjen fram till 2-0. Det var ett fantastiskt mål! Inte nog med det utan i halvlekens näst sista minut kom även 3:an och det kom efter ett inlägg från Emil som Fässberg ute fick undan utan en påpasslig Öberg rakade in bollen i öppet mål. Halvleken slutade 3-0 vilket var rättvist sett till de sista 10 minuterna då det var vi för hela pengen.

I paus var det självklart en hel del lovord men vi höjde ett varningens finger för att inte bli för nonchalanta i vårt spel utan fortsätta på samma inslagna bana.

2:a halvlek
Vilken halvlek detta skulle bli. Jag vill påstå att detta är en av de bästa vi har presterat på evigheter. Jag tror banne mig att allt satt där. En målvakt som spelade så självsäkert och en backlinje som var helt magnifik. Seb J som fullständigt käkade upp alla andrabollar samt Lukas och Hugo som två illusionister som med sina trollspön gjorde nästan allt rätt och lyckades med det mesta. Vår trio på topp var inte sämre dom utan allt rullade på och det var riktig propaganda fotboll. På ett inspel från höger skickade Olsson snyggt in 4-0 på ett direktskott och 5-0 kom efter ett inlägg som Öberg satte pannan till. Vi hade bud på mer men det stannade vid en halvleksvinst om 2-0.

I paus fanns det bara lovord från vår sida. Det var en fröjd att få stå vid sidan och bevittna det som utspelade sig. Det enda vi önskade var att vi skulle spela klart matchen på samma sätt som under de fösta två halvlekarna.

3:e halvlek
De första 10 minuterna blev en kopia på de senaste 35 minuterna. Det var vi för hela pengen och ett tröttkört Fässberg hade egentligen bara hedern att spela för. Man försökt men vi var faktiskt riktigt bra idag. 6-0 kommer efter en heroisk insats av Mommers som vinner bollen längs kortlinjen och får vandra in och i samma ögonblick som han kapas levererar han bollen till Lukas som enkelt placerar in bollen i nät. Kort därefter är det ett fantastiskt spel på vänsterkanten där ett inlägg når Sebban som snyggt fintar bort sin back och placerar snyggt in 7:an. Efter detta "dog" matchen lite och det var stundtals lite fult spel men inget som gick överstyr. Halvleken slutar logiskt 2-0 vilket speglade sista akten väl.

Summerat: En av årets matcher. Jag vill verkligen plussa för alla 13 spelarna idag. Ett mittlås som är briljant och med ytterbackar som löpte en mil idag... Vi hade extremt med boll och gjorde allt det vi var överens om innan. Vårt mittfält idag var det bästa på evigheter och var sådär sjukt osjälviska som gjorde att målen bara kom för de övriga. Vi tackar självklart våra tappra motståndare som kämpade hela vägen men räckte inte till idag.

Målskyttar: Alexander Öberg 3st, Lukas Abel 2st, Alexander Olsson 1st och Sebastian Rosén 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Alex Öberg (Hattrick och ett fantastiskt jobb på topp)
2:a stjärnan: Lukas Abel (Löpte kopiöst mycket och krönte det med 2 mål)
3:e stjärnan: Hugo Börjesson (svingade sitt trollspö och var briljant idag)

Egentligen skulle alla få stjärnor idag, men som ni vet det finns bara 3 att dela ut ;)

Vid referatet

Anders Lordemyr

Stabil insats gav 3 sköna poäng.
2017-08-31 22:26
Älvsborg FF - IK Zenith  4 - 2  (0-0, 2-1, 2-1)

Då var det dags för match igen. Efter att det hade regnat mest hela dagen så blev det uppehåll och en riktigt skön kväll. Zenith som var dagens motståndare brukar var en tuff nöt att knäcka. Ett lag som oavsett åldrar alltid är bra skolade. Fortsatta problem på målvaktssidan gör att vi får ställa utespelare vilket inte är det vi önskar oss men det är bara att gilla läget och idag var det Filip som fick ställa sig mellan stolparna. Vi är dock inne i en positiv trend i truppen just nu med många segrar och tanken var att fortsätta denna trend.

Laget: Filip, Olsson, A.Lindberg, Mommers, Bo, Erik, Dunnington, Wass, Valle, Edvin, Sven och vid sidan Lisnell, Elof och Mahdi.

Inför matchen pratade vi om att nyttja våra kanter då det är där vi skapar det mesta av våra mål. Ödmjukhet och spela enkelt var ledorden. Vi skulle även vara vaksamma på Zenith då vi vet att de kan vara riktigt bra i sitt spel.

1:a halvlek
Detta var en halvlek som inte hade så mycket att skriva hem om. Vi var dock det lite bättre laget men hade svårt att etablera vårt spel och under stora delar hade vi svårt att hitta våra positioner. Detta gjorde att Zenith kunde kontra rätt framgångsrikt men lyckligtvis utan att förvalta dessa chanser. Vi låg även rätt bra försvarsmässigt. Vi bytte en hel del och mot slutet fick vi bättre kontroll och mer att säga till om på rätt planhalva. Halvleken slutar 0-0 vilket speglade halvleken väl, men med lite mersmak för oss.

I pausen var det mycket prat om att inte tro att någon annan skulle göra jobbet utan vi skulle börja med oss själva. Mer snack på planen och mycket mer bestämt så skulle det nog lösa sig. Samtidigt önskade vi lite mer balans i vår press, i slutet av halvleken gick det alldeles för fort vilket gjorde att vi inte fick till det med passningarna.

2:a halvlek
Nu blev det en helt annan tillställning. Vi sköljde över Zenith och kom till flera fina inläggslägen. Det var fina överlöpningar av ytterbackarna och våra yttrar kom även dom runt fint. Vid två av dessa kom helt logiskt 2 mål. På det första nickar Mahdi i kamp med målvakten in ett snyggt mål. Det hade aldrig blivit något om man inte hade vågat som Mahdi gjorde där. 2:an kom från högerkanten där bollen släpps snyggt ut till Edvin som slår ett riktigt välriktat inlägg som Mommers nickar snyggt in, ett riktigt mönsteranfall. Vi hade bud på mer men en målvakt av rang vaktade Zeniths kasse. Med en minut kvar lyckades Zenith reducera efter lite schabbel av Fille i mål som för övrigt var riktigt bra. Halvleken slutar 2-1 vilket var i underkant, lite subjektivt kan jag tycka att vi blev rånade på en straff men den får vi med oss en annan dag.

I pausen tryckte vi på att nu hade vi det i egna händer och fötter. Om vi verkligen bestämde oss så skulle det gå vägen för vi var för dagen det bättre laget men vi vet av hävd att det krävs så lite för att ge bort initiativet. Våga var ordet!

3:e halvlek
Oj nu gick det undan och glädjande var att det är ÄFF som stod för liret. Det vi ev fick emot oss i straffsituationen fick vi med oss efter 5 minuter då en tveksam frispark gick i vår favör. Muren stod tacksamt väldigt felplacerad så Lisnell skruvad snyggt in bollen längs marken in till 3-1. Efter detta var det full gas och det dröjde inte mer än 3 minuter innan ett snyggt väggspel friställde Lisnell med målvakten och inget misstag gjorde att det blev 4-1. Snyggt och vägvinnande kan jag säga. Efter detta hade vi bud på ett par baljor till men det stannade på 4:a framåt. Innan domaren blåste av reducerade Zenith på ett frilägen men närmre än så kom man aldrig. Halvleken slutade 2-1 och matchen 4-2

Summerat: Det var en rättvis seger mot ett bra kämpande Zenith. Men idag var vi lite starkare och bättre. Vi tar med oss 3 riktigt fina spelmål vilket är riktigt glädjande. Bra att vi kämpar i 75 minuter och hänger på i toppen av tabellen.

Målskyttar: Adam Lisnell 2st, Mahdi 1st och Nils Mommers 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Carl Wass (gör ett riktigt bra jobb i det tysta idag)
2:a stjärnan: Adam Lisnell (river och sliter, fick betalt genom 2 snygga mål)
3:e stjärnan: Nils Mommers (löpte och slet och gjorde ett snyggt nickmål)

Referatet av

Anders Lordemyr


Manfall gav 3 stabila poäng!
2017-08-26 18:51
Älvsborg FF - Mölndal Fotboll IF  5 - 1 (3-0, 1-1, 1-0)

Då var det dags för andra matchen på höstsäsongen. Självklart var siktet inställt på att ta andra raka segern. Mölndal stod för motståndet idag, ett lag som ligger sist i tabellen men som gav oss en riktig match senast hemma då vi kom undan med blotta förskräckelsen. Fortsatt strul på målvaktssidan gjorde att Bo ställde upp idag mellan stolparna. Ett annat problem var att domaren försov sig... matchstart 16.15... världsrekord i försovning? Men till vår glädje ställde domaren upp som dömde matchen innan.

Laget: Bo, Olsson, Mommers, Wass, Mackan, Filip, Lisnell, Lukas, Emil, Öberg, Sebban samt Erik och Valle

Inför matchen tryckte vi på inställningen från förra matchen och att vi inte skulle vakna när det nästan var försent utan att vi skulle vara med direkt från start. Vi skulle vända och vrida på spelet samt nyttja kanterna och vi skulle kämpa i 75 minuter. Bollen skulle vara i vår ägo.

1:a halvlek
Äntligen var vi med från start och direkt tog vi tag i spelet. Innan 5 minuter var spelade hade vi 2 stolpträffar från Lukas och Öberg. Vi vann nästan alla andrabollar vilket gjorde att det mesta av spelet var förlagt på Mölndals planhalva. Vi hade ett antal fina chanser att gör mål men det dröjde till mitten av halvleken och oj så snyggt det var. Lisnell vinner boll en bit in på egen planhalva och ostört får han måtta en crosspassning på 60 meter till Emil som fri med målvakten gör processen kort och 1-0 var ett faktum. Efter det rann det bara på. På en hörna väljer Emil att spela kort och Mommers skickar in ett snyggt inlägg som Olsson knoppar in! Knappt hade vi jublat klart när vi åter fick jubla... åter en hörna från Emil som Öberg skickar in. Vi var verkligen inne i ett stim och det var mer tur an skicklighet att det inte var större siffror. Mölndal hade ett par omställningar som kunde resulterat i något när vi blev för omständliga men närmst mål var det nog när Bo bestämde sig för att sulfinta deras anfallare i eget straffområde... 

I paus var det mest beröm men fortfarande har vi problem med att fortsätta att spela vägvinnande när vi har så kraftigt övertag. Dvs vi tappar bollar i helt fel lägen som ger våra motståndare chansen. Kunde vi tvätta bort detta så skulle det bli en riktigt kul kväll.

2:a halvleken
Vi hade gjort en del byten och innan vi hittade rätt i positionerna kunde Mölndal ta för sig mer av spelet. Dock utan att komma fram till någon superhet målchans. Bo spelade lugnt och stabilt mellan stolparna. Mitt i halvleken får Lisnell sitt andra gula för dagen vilket gav ett rött kort och vi fick avsluta resten av matchen med 10 man. Detta till trots så skapade vi ett gäng med målchanser och det dröjde inte länge innan det gav utdelning. Filip jagade livet ur en Mölndalspelare som tappade bollen till Lukas och han i sin tur väggar snyggt med Erik och fri med målvakten placerar han in 4-0. Förutom detta lyckades Emil att placera sin kropp in i stolpen som håller upp nätet bakom mål... så var den dagen förstörd, Valle å sin sida slog upp sin gamla fotskada och så var även den dagen förstörd. Nu hade vi ingen på bänken och endast 10 man på plan. Det sista som hände i halvleken var en rad misstag i vårt spel som ledde fram till reduceringen 1-4, snyggt var målet men lika onödigt från vår sida. Halvleken slutar rättvist 1-1.

I pausen var det en hel del beröm för kämpandet men fortfarande var det många som kunde bättre. Vi skulle verkligen gå in och avgöra matchen till vår fördel.

3:e halvleken
Sagt och gjort. Visst Mölndal hade lite mer boll och tilläts att trilla boll på sin planhalva lite då och då men det var vi som stod för grannlåten. Vi hade riktigt bra kontroll på händelserna och backlinjen spelade föredömligt med Filip framför sig som balanserade riktigt bra idag som defensiv mittfältare. Mitt i ett rullande i Mölndals backlinje gav Erik sig den på att bryta ett uppspel, sagt och gjort hamnade bollen hos en friställd Lukas som enkelt skickade in sitt andra för dagen. Lukas kunde även gjort ett 3:dje men efter Olssons snygga soloräd brände han från 2 meter... :) Halvleken slutade rättvist 1-0

Summerat: Det var en match där det var vi från start till mål. Trots en man utvisad och ett antal skador som gjorde att vi avslutade matchen med 9 man. Det är riktigt skönt att se när spelet fungerar, då är vi verkligen ett lag att räkna med men så fort vi hittar på något annat så kantrar det. Vi tar med oss dessa 3 sköna och välförtjänta poäng och ser fram mot Fässberg nästa vecka.

Målskyttar: Lukas Abel 2st, Emil Mattsson 1st, Alexander Olsson 1st och Alexander Öberg 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Nils Mommers (årets bästa match! riktigt bra!)
2:a stjärnan: Alexander Olsson (löpte enormt, bra kreativitet, snyggt mål)
3:e stjärnan: Lukas Abel (Grymt effektiv och sliter otroligt mycket)

Vid referatet

Anders Lordemyr
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsborg Fotbollförening, 13/09 13:34 
Älvsborg Fotbollförening, 07/09 11:12 
Älvsborg Fotbollförening, 30/08 21:53 
Älvsborg Fotbollförening, 15/08 15:39 
Älvsborg Fotbollförening, 04/07 15:54 
Älvsborg Fotbollförening, 24/05 12:22 
 
Sponsorer PLATINA
 
Sponsorer GULD
 
Sponsorer SILVER
 
Sponsorer BRONS
 
Sponsorer ÖVRIGA