Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till P02
Skön bild på gänget efter seger i en Gothia match.

Vi är ett glatt gäng på 21 killar som träffas flera gånger i veckan.

Glädje och gemenskap står högt på agendan men viljan att utvecklas inom fotboll sätter killarna högst.

Vi deltar med 1 lag i seriespel samt spelar ett par turneringar under året.
Träningstider samt matcher finner ni i kolumnen till höger alternativt i kalendern.

Kontaktpersoner:
Martin Rosén 0733-656254 ; Anders Lordemyr 0769-555500


Tappert kämpat gav uttåg ur Gothia Cup
2018-07-19 14:20
Älvsborg FF - Rayerson SC  1 - 3 (1-1)

Tyvärr tog det stopp i 32:a delsfinalen.

Våra tappra killar gav precis allt de hade och för dagen mötte vi en bättre motståndare. Trots övervikt i spelet till dem stod vi upp så mycket vi orkade. Vi (Mahdi) lyckades kvittera i slutet av första vilket gav jämna förutsättningar i andra. Första 7 i andra var det spel mot ett mål och Malte storspelade mellan stolparna och gav oss chansen att hänga med. På en kontring blir det 1-2. Vi försöker så mycket vi bara kan och ribbans underkant (nick av Adam) var det närmsta vi kom en kvittering samt ett kanonläge (Mahdi) som styrdes undan av två vilt glidtacklande amerikaner. I slutet kontrades det in 1-3 men det var av mer akademisk betydelse.

Efter matchen var det självklart besvikna spelare. MEN jag anser att ingen behöver vara det en dag som denna. Vi möter ett bra lag och då är det mer OK att åka ut. Vidare anser jag att ni är så goa kamrater och klappar om varandra efter matchen och gaskar upp varandra riktigt bra!! Jag är så otroligt stolt över att få chansen att träna och jobba med alla dessa killar, jag vet att Martin, Simon och Börge delar detta till 100%. Ni skall alla gå med högt huvud och se fram mot en fantastiskt rolig höst då vi satsar allt på serien.

Till er föräldrar. Stort tack för ert engagemang vid sidan av planen. Att ni ställer upp så mangrant och stöttar i vått och tort (inte så mycket vått i denna turneringen). Alltid lika kul att se er alla på plats!!

Raphael! Oturligt skadad i införmatchen och bye bye Gothia... underbart att du var med varje match och coachade, hejade och jublade!

Målskyttar: Mahdi 1st

Matchen stjärnor:
Idag får alla en stjärna. Ni gav allt därute och precis alla fick chansen att visa upp sig!

Tack för denna gången (förmodligen sista)

Vid Gotia reffet.

Lordemyr


VINST och klara för 32:a dels-final!
2018-07-18 21:26
Vinnarna av 64-delsfinalen... nu tar vi nya tag inför nästa utmaning
Älvsborg FF - Vake-WIT  6 - 0 (0-0)

Då var det äntlige dags för slutspel. För första gången var det A-slutspel för killarna. Efter bottennappet mot tyskarna så var det nog en del som tvivlade lite på sin egna och lagets möjligheter. I.o.m förlust senast blev et 64:e dels-final idag. Vake-WIT stod på schemat, ett lag som gick hela vägen till 8-del förra året. Extra kul nu när det drar ihop sig för det innebär mer publik. Idag var det mååånga runt planen.

Laget: Malte, Marcus, Edwin, Martin, Olsson, Filip, Lisnell, Hampus, Emil, Öberg, Sebban och vid sidan Erik, Elof, Wilmer, Mahdi, Mommers, Wass

Inför matchen var et mycket peptalk om vad vi kan och vad vi skall nyttja. Vi har stundtals kommit upp i riktigt bra nivå och vi har riktigt goda möjligheter om vi bestämmer oss. Alla vet hur vi skall spela nu handlade det enbart om att göra detta.

1:a halvlek
Hmmm nu var det just det där... spela vårt spel och visa varandra vad vi kan. Vi körde en ny variant. Den hndlade mer om att ingen vill göra bort sig så spela inte mig utan någon annan och om jag av någon anledning får bollen så är det bäst att bara skicka iväg den med bästa lycka till stämpeln på den. Vem som helst kunde ana och inse att vi var bättre i det mesta om vi bara ville... Istället ger vi våra motståndare möjlighet att spela sitt spel, dvs tjonga så långt man bara kunde och ligga på rulle. Vi hade oceaner mellan lagdelarna så när vi anföll gjorde vi det i enmanna räder eller så kanske någon orkade löpa med och hemåt lämnade vi över ansvaret till någon annan. En rätt trist halvlek slutar 0-0 vilket var helt logiskt. Kan tänka mig att det kan ha behövts en del Losec på läktaren.

I halvlek var det mest en massa frågetecken som kom till samlingen. Det enda vi egentligen sa var att ni är f-n så mycket bättre än ni visar och skall ni åka ur så gör det med flaggan i topp och ångra inget.

2:a halvlek
Orden i pausen blev startskottet på en fantastisk 30 minutersperiod. Det var precis så alla inblandade ville ha det. Klapp klapp fotboll och målen trillade in tät följd. Det tog inte mer än ett par minuter förrän Marcus slog en snygg genomskärare till Emil som löpte sig fri och placerade in 1-0. Strax efter detta var det dags för 2-0 och det var lika snyggt det, ett fint förspel på vänsterkanten där Olsson navigerade sig fram och spelade fram en fri Mommers (hade varit på planen i 30 sekunder) som bredsidade in bollen. Efter detta försökte våra gäster att ge det en sista desperat chans. Vi luftade truppen mitt i allt detta så det tog ett par minuter innan vi var tillbaka i spåret. Efter lite kubbning på högerkanten fick vi en frispark som Adam slår in och Öberg nickar snyggt in 3-0. Efter detta gav våra motståndare upp. I lika snabb takt som de fick gula kort fick vi mål. 4-0 gör Erik efter en tilltrasslad situation och kort därefter gör Mahdi 5-0 i en lika trasslig situation i straffområdet. I slutet av matchen fick så Wilmer äntligen koll på sina fötter och ben och kunde läckert efter ett snabbt inkast av Hampus skottfinta bort målvakten och rulla in tennissiffrorna 6-0. Detta innebär ett säkert avancemang för oss i Gothia.

Summerat: Vi glömmer första och tar med oss en alldeles strålande andra. En andra som innehöll det mesta av det bästa. Passningar, löpningar, vilja och inställning. Adam och Hampus fullständigt raderade ut sina diton i andra laget. Bakåt var vi tillbaka i vårt gamla jag dvs noll insläppta.

Imorgon möter vi ett amerikanskt lag och kan förvänta oss riktigt tufft motstånd MEN vi är av riktigt gott virke så vi skall ge dem en riktig och ärlig kamp om avancemanget.

Målsyttar: Emil Mattsson 1st, Nils Mommers 1st, Alexander Öberg 1st, Erik Svensson 1st, Mahdi 1st och Wilmer Dahl 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Hampus Gustavsson (alldeles glimrande match idag)
2:a stjärnan: Adam Lisnell (Andra halvlek var han som en jordfräs!!)
3:e stjärnan: Martin Kristensson (åter en helgjuten insats!)

Referatet av

Anders Lordemyr


Sauerkraut var inget för oss idag!
2018-07-18 13:08
Älvsborg FF - Vfl Westercelle  2 - 4 (1-1)

Då var det dags för den rena gruppfinalen. Bergsjövallen var spelplatsen och förutsättningarna var de absolut bästa. Mahdi och Öberg skulle göra debut i turneringen idag också. På programmet stod en tysk surkålsanrättning ii form av Westercelle. Båda lagen såg varandra spela igår och ingendera lagen kunde skrämt den andra... Helt klart var vi i förarsätet och skulle segra i gruppen vid minst oavgjort.

Laget: Malte, Marcus, Edwin, Elof, Wass, Olsson, Lisnell, Mahdi, Öberg, Wilmer, Mommers samt vid sidan Erik, Hampus, Filip, Martin, Emil, Sebban

Inför matchen handlade det om att ta med sig sista halvleken från gårdagen och ha den som ledstjärna. Vi var helt på det klara att det skulle bli en helt annan match idag jämför med de två tidigare. Idag skulle vi vara med från start och inte ge tyskarna mer utrymme än nödvändigt. Vi rullade fortsatt runt på vårt material vilket gjorde att vissa spelade på lite ovana positioner.

1:a halvlek
Man skall aldrig sluta att förundras. Men redan vid avspark så hittar vi på en egen lösning där vi väljer att falla med våra yttrar ner till knäna på våra backar och på så sätt ge tyskarna 30-40 meter gratis av planen. Detta var startskottet på en sällan skådad tysk press där vi maldes ner på varje millimeter av planen. Tyvärr lyckades vi nog att göra alla tänkbara fel som gick att göra och anledningen till att det stod endast 0-1 till gästerna kan skrivas Malte samt vilt offrande mittbackar. Vi var knappt över halva planen. Det blev lite panik i butik och inom loppet av 3 minuter var 6!! byten gjorda. Effekt som blev av det var ett lag som direkt tog tag i taktpinnen och vi spelade riktigt bra fotboll där tyskarna istället blev åskådare. Vi radade upp fina anfall och var helt plötsligt först på alla andrabollarna. Detta medförde bra tryck och bra snurr och inom loppet av ett par minuter kom vi till 3 fina situationer på vänsterkanten med Emil och Olsson som sköljde över våra gäster. På andra kanten lyckades vi stoppa de flesta uppspelen utom en gång när tyskarna blixtkontrade till sig ett friläge som smet strax utanför. I momentet senare sågade vi oss igenom på vänsterkanten där Olsson fintar bort sin bevakning och hittar en friställd Adam som skickar in 1-1. Halvleken slutade rättvist 1-1 där vi ägde sista 15 men vara totalt borta första 10.

i paus var det självklart mycket prat om de två ansikten halvleken hade och att det knappast kunde komma som en överraskning att det krävdes att vi käkade taggtråd om vi skulle lösa detta.

2:a halvlek
Vi startade helt ok som det bollförande laget dör tyskarna spelade enkelt och rejält. Dvs det rensade långt och försökte kontra sönder oss. Vi hade bra koll på verksamheten och kunde vända och vrida det tyska laget men vi kom inte riktigt fram till de heta chanserna detta berodde mest på slarv i sista passningen. I ett moment fick Lisnell ta emot ett inkast och blev bryskt tacklad bakifrån i straffområdet med frispark för tyskarna som domslut... (den regeln har jag inte sett tidigare:) Tyvärr ändrade matchen karaktär efter detta vi blev lite gnälligare, tyskarna körde döende svanen, spelet hårdnade till ordentligt och gränsade till fult. Tyvärr var det vi som förlorade på detta och tyskarna vaar de som gick vinnande ur den mentala kampen. Som ett brev på posten straffades vi med att få en straff mot oss (som enl. min subjektiva mening var helt horribel och där mina tyska vänner i andra båset skanderar "nach Hollywood" och skrattade). Malte gick åt rätt håll men tyvärr rådde han inte på den. Efter detta gled matchen oss ur händerna. Ett bolltapp vid fel position gav ett enkelt 1-3 mål och 1-4 kom efter en frisparkskanon från 35 meter som många i VM hade varit avundsjuka på... Vi reducerar i slutet till 2-4 genom ett snyggt mål på hörna där Öberg knoppar in den. Halvleken sluttar 1-3 vilket känns surt som "sauerkraut"

Summerat: Vi möter ett tyskt lag som hade bestämt sig och var helt förberedda för uppgiften. Vi själva var inte riktigt där från start. Vi har en mkt bra andra del i första halvlek och en bra första del i andra. Matchen var jämn och det som fällde avgörandet var attityd och målmedvetenhet och där vara tyskarna klassen bättre.

Målskyttar: Adam Lisnell 1st och Alexander Öberg 1st

Matchen stjärnor:
1:a stjärnan: Malte Danielssen (höll oss kvar i matchen i första halvlek)
2:a stjärnan: Adam Lisnell (kämpade och slet matchen igenom, mål idag!)
3:e stjärnan: Edwin Lang (stred tappert idag, tuffa kamper matchen igenom)

Vid tangenterna

Anders
VINST och klara för A-slutspel
2018-07-17 16:46
Ett GÔTT vinnargäng efter 6-0 mot Redlands från USA
Älvsborg FF - Redlands AYOS  6 - 0 (1-0)

Dags för match nummer 2 i Gothia. Idag var det amerikanskt motstånd på agendan. Ett Redlands som hade en fruktansvärd start på turneringen med 0-8 i baken. Vi var nog helt på det klara att det skulle bli seger idag men bollen é rund... Det var endast 31 grader idag... och vi hade med oss 30 liter vatten.

Laget: Malte, Wass, Edwin, Olsson, Mommers, Filip, Hampus, Martin, Emil, Erik, Sebban samt Elof, Lisnell, Wilmer och Marcus vid sidan.

Inför matchen hade vi klart för oss vad som krävdes för att ta sig upp på den åtråvärda första platsen... 6 mål plus gällde.  Vi pratade mycket om att ta ansvar och verkligen spela vårt spel idag. Planen gav oss alla förutsättningar att få spela vårt spel.

1:a halvlek
Direkt efter 1 sekund såg man att det var stor nivåskillnad på lagens kunskaper. Men vad hjälper det när vi fullständigt lägger all vår kunskap och taktig vid sidan av planen. Det var en odyssé i missade passningar, tjonga långt och jag kan säkert dribbla 5 man själv. Detta gjorde att matchen var bra mycket jämnare än vad den borde varit. Chanser det hade vi men i avslutande lägen skickade vi bollarna högt över eller närmre hörnflaggan än målet. Mitt i all denna bedrövelse gav sig Mommers ut på en soloräd på vänsterkanten och skickligt navigerande avslutades med en chip upp i bortre burgaveln fram till sköna 1-0. Strax efter det hade vi ett ypperligt läge att göra ett till men en otrolig målvaktsräddning var skillnaden. Våra motståndare hade egentligen ingen taktik en mer än att bollen skulle låååångt bort och ligga på rulle. Annars var det en buss parkerad med minst 8 man i. En riktigt undermålig halvlek slutar 1-0 till oss.

I paus... #"/(//&¤!#&/&))/&¤¤#""¤¤%****^^`?)/&¤# betyder århundradets hårtork... alla hoppades på bättring!!

2:a halvlek
Äntligen! Nu satt spelet och stundtals var det instruktionsboken. Det var fantastiska väggspel och underbara spelvändningar. Det var en fröjd jämfört med den 1:a akten. Trots att vi rulla konstant med bytena så höll vi fortsatt vår spelidé. Wass (måste varit århundradets stöld... petar in den ohotat på mållinjen hehe), Emi (gjorde mål med felfoten och det funkade denna matchen också)l, Hampus, Wilmer och  Erik blev alla målskyttar i andra halvlek. Det sista målet var som jag beskrev i början rätt viktigt och kom till på ett inlägg från Mommers som Erik trycker in i mål. Efter detta var det endast 1 sekund kvar... lite marginaler måste vi ändå få ha med oss :) 5-0 i andra där det inte var något snack och där vi spelade bra boll.

Summerat: Åter en riktigt trevande start. Vi fokuserar bara på det positiva. 6st målskyttar! Fantastisk andrahalvlek och bar go i laget. Vi har en bra och engagerad bänk och då tänker jag på spelarnas engagemang. Underbara uppspelsfaser där vi sågar sönder motståndarna och 4 av de 5 målen i andra kommer som vanligt efter fina inspel från kanten!

Målskyttar: Nils Mommers 1st, Carl Wass 1st, Emil Mattsson 1st, Hampus Gustavsson 1st, Wilmer Dahl 1st och Erik Svensson 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Martin Kristensson (Stort jobb som 2-vägsspelare idag!)
2:a stjärnan: Edwin Lang (Spelar enkel och metodiskt idag)
3:e stjärnan: Nils Mommers (1 mål och minst 2 ass samt bra 2:a halvlek)

Vid referatet

Anders


VINST med 8-3 i premiären av Gothia Cup
2018-07-16 14:26
Ett glatt gäng efter 3 pinnar i ppremiären av Gothia
Älvsborg FF - Aalborg  8 - 3 (3-2)

Så var det äntligen dags igen för årets begivenhet! Gothia Cup är och förblir något som killarna ser fram mot och alltid blickar tillbaka på. i år har förberedelserna varit helt ok och en bra träningsmatch hade vi i benen. Truppen är mer eller mindre intakt och idag saknades Mahdi samt Öberg men de ansluter på onsdag. I övrigt... ja kanske tjatigt men lampan var tänd idag med och termometern visade endast 27 grader...

Laget: Malte, Marcus, Edwin, Martin, Olsson, Filip, Lisnell, Hampus, Emil, Wilmer, Sebban och vid sidan Wass, Elof, Erik och Mommers

Inför matchen var det mycket fokus på det hårda underlaget vilken bollen kunde studsa hur högt och hur länge som helst, det såg er ut som en studsboll. Gräset var allt annat än grönt och det var stenhårt  backen vilket innebar att vi skulle spela enkelt och vara vaksamma på alla passningar bakåt samt i sidled. Å andra sidan hugga stenhårt när motståndarna gjorde dito. 

1:a halvlek
Matchen hade knappt startat förrän Emil bombade första skottet i ribban... det hade gått 15 sekunder vid detta tillfället. De kommande 60 sekunderna var det kattens lek med råttan... då vi ägde allt... och efter 70 sekunder stod det 0-1 då Aalborg kontrade in ett snyggt mål... Fotboll och cup när det är som bäst... eller sämst. Glädjande var att vi inte lät oss nedslås av detta. Emil fick två frilägen till som han bombade utanför och man tänkte att nu är det som för gjort. Vid nästa friläge efter 7 minuter för Emil valde han att passa till en friställd Sebban som snyggt placerade in 1-1. Skönt var bara förnamnet och inte blev det sämre av att vi fick en hörna ett par minuter senare vilken Filip ryggskarvade fram Olsson som knoppade in 2-1. Äntligen hade vi kontroll och kunde egentligen slappna av och äga boll men vi ville bara spela nord-syd fotboll. Ytterligare en hörna fick vi efter bra spel och på denna kom Elof perfekt på bortre ytan och vallade in 3-1. Nu var det total kontroll och v väntade på 4:an... eller vi la mer eller mindre av att spela de sista 5 minuterna. På dessa 5 hann danskarna skicka in 2-3 efter slarv från oss och Malte gjorde 3 helt otroliga räddningar. Skönt att gå till halvtidsvila med ledning om än skör. Det var på alla sätt rättvist och subjektivt tyckte jag att vi skulle haft 3-4 bollar i skillnad.

I paus var det både ros och ris... Ros självklart för att vi ledde och att killarna stundtals tog tag i spelet. Ris med tanke på hur enkelt vi släppte till mål. Inför andra skulle det bli skillnad på detta.

2:a halvlek
Andra blev den första sig lik. Vi vinner den med 5-1 och kan på många sätt glädjas över vinsten och att vi tar tag i oss själva. Det är spel mot ett mål mer eller mindre. 4-2 tillkommer på vår vänsterkant där Emil äntligen får utdelning! Hans vänsterslägga kom innanför ramen och då blir det oftast mål. Alla väntade på 5:an och då blir det het ologiskt 4-3 genom att 5 man tittar på bollen när den studsar och en Aalborg spelare bestämmer sig för att nu får det vara färdig tittat och skickar in bollen i mål... Efter detta var det underbart när det blev proppen ur. 5-3 kommer genom en hörna där Sebban slår in bollen... en dansk försöker att rensa och missar totalt den tuchar nästa dansk och den 3:e danske skickar in den i eget mål... trevalla karambole ala Torbjörn Blomdal... 6-3 kommer på en hörna där Emil slår den flackt och Filip missar bollen och den träffar en motståndares ben och in i mål. kommer 7-3 tillkommer efter en tilltrasslad situation i straffområdet där Wilmer tillslut får tag i bollen och placerar in den. .8-3 kommer efter ett snyggt anfall på högerkanten som avslutas med inlägg där Hampus vräker in slutresultatet.

Summerat: En halv ok match där resultatet är det mest glädjande och att vi fick många killar i mål protokollet... Lite svajigt bakåt och lite halvlojt. M.a.o har vi ett flertal växlar att peta in framöver!! Cupen är igång och vi har 3 poäng vad mer kan man begära!!?? :)

Ps Ja vi skall träna frilägen någon gång under hösten... Hampus och Emil :) Ds

Målskyttar: Sebastian Rosén 2st, Emil Mattsson 2st, Alexander Olsson 1st, Elof Hedin 1st, Wilmer Dahl 1st och Hampus Gustavsson 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Alexander Olsson (Är i zonen just nu, bra matchen igenom)
2:a stjärnan: Hampus Gustavsson (Spelade enkelt och med finess)
3:e stjärnan: Martin Kristensson (Bra rätt igenom!)
 
Vid datorn 

Lordemyr
Vinst i första införmatchen till Gothia!
2018-07-13 17:19
Älvsborg FF - Varbergs GIF  4 - 0 (2-0)

Så var det äntligen dags för träningsmatcherna inför Gothia. Det är väl synd att påstå att killarna är genomtränade inför cupen. Med två träningar i benen var det dags att ta sig an Varbergs GIF. Ett Varberg som verkar ha rätt höga ambitioner om man läser lite på deras Facebook sida. Idag kom de med en trupp kring 20-22 man och hade redan spelat en match innan de matchades mot oss.
Även denna dag som de senaste 60 så sken solen med sin fulla kraft och tempen låg på stadiga 27 grader.

Laget: Malte, Marcus, Olsson, Edvin, Emil, Filip, Martin, Mommers, Rafa, Wilmer, Sebban och vid sidan Elof, Wass, Erik och Mahdi

Inför matchen snackade vi om att resultatet inte var det viktigaste utan att vi alla genomförde matchplanen. Vi skulle försöka att se detta som träning i högre tempo. Men... vinna vill vi ju alltid.

1:a halvlek
Matchen hade knappt startat innan vi kom till två bra räder på både höger och vänsterkanten. På det tredje försöket efter 2 minuter sprintade Rafa sig förbi sin försvarare och fri med målvakten placerade han bollen mitt på men rakade in returen ur ingen vinkel alls. 1-0 var en smakstart och efter det var det vi som var det spelförande laget. Varberg försökte med långa svepande bollar över vår backlinje en ytterst sällan kom det något farligt ur det. I stället var det vi som sköljde över på deras kanter och hade minst 10 bra inlägg men tyvärr var ingen hemma i straffområdet. Närmst var Erik som försökte att ta ner bollen och trycka dit den men inte mer än att det blev lätt kalabalik i Varbergs straffområde. Erik skulle dock få revanschera sig och frispelades snyggt och ur högerposition i straffområdet placerade han in 2-0 riktigt snyggt! Efter detta skapade vi ett flertal fina lägen utan att förvalta dessa, Varberg hade ett par fina lägen varav ett friläge som Malte kunde styra undan samt ett som man bränner på något underligt sätt. Halvleken slutar rättvist 2-0 till oss. 

I halvlek var det självklart en hel del beröm för hur vi genomförde halvleken. Extra plus för hur vi försvarade oss över planen och att vi skulle försöka att minimera bolltapp i fel lägen. I och med två skador på Rafa (fot) och Elof (höft) så blev det en hel del rockader i laget och vissa spelade på flera olika samt ovana platser men gjorde det bra. Oavsett allt ovan skulle vi ut och köra på.

2:a halvlek
Varberg hade gjort en del byten och skulle självklart gå för att utjämna matchen för de ville absolut inte ha med sig 2 förluster inför Gothia. Men efter ett par minuter var vi tillbaka i samma hjulspår trots att vi låg lite lägre i vår press så bjöds vi på en uppsjö av bra omställningslägen. Tyvärr hade vii inte den kyla som krävdes att förvalta dessa, det var både 3 mot 1 och 4-2 lägen i parti och minut. Mitt i allt detta får Varberg en kanonchans att reducera på hörna men Malte gör en reflex plock med handen och räddar snyggt. Mitt i halvleken kom så 3-0. På ett riktigt mönsteranfall som startar med Marcus kan Wilmer lite småturligt skicka bollen i mål efter 5 passningar inom laget i högt tempo! Innan matchen var över skulle även Mahdi få sätt bollen i nät. Ett uppgivet Varberg slutade nästan att spela i kontring vilket gjorde det rätt enkelt att skriva slutresultatet 4-0

Summerat: Kanske inte den mest välspelade och mest tempostarka matchen. Men en perfekt träningsmatch för oss! Oturligt med Rafa och Elof och deras medverkan i Gothia bestäms nog redan imorgon alt på söndag. Stort plus till hur vi alla spelar försvarsspel. På de senaste 10 matcherna har vi släppt 8 mål... möcke bra!

Målskyttar: Raphael Akendo 1st, Erik Svennsson 1st, Mahdi 1st och Wilmer Dahl 1st

Matchens stjärnor:
1:a stjärnan: Alexander Olsson (oavsett position ger han 100%)
2:a stjärnan: Martin Kristensson (otroligt slit på mitten idag)
3:e stjärnan: Emil Mattsson (riktigt bra match igen, kommer fint på sin kant)

Vid datorn

Anders


Träningen inför Gothia startad!
2018-07-11 22:11
Straffssparksträning avslutade dagens träning... ser rätt lugnt ut.
Hej på Er

Då var äventyret startat.
Första träning på en spännande vecka inför Gothia Cup.

Det var en träning som bedrevs i helt ok tempo trots den ansträngande värmen. Även om bilden berättar en annan historia :)
Vi var 13 man med idag och 5 man som saknades. Dock kommer minst 2 man med imorgon och ytterligare en på fredag så det ser helt ok ut.

För er som är hemma och inte har något planerat så spelar vi match nu på fredag klockan 15 och på lördag klockan 12. Det hade varit kul med lite extra publik inför Gothia :)

Väl mött

Anders
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsborg Fotbollförening, 18/07 23:27 
Älvsborg Fotbollförening, 16/07 21:25 
Älvsborg Fotbollförening, 13/07 16:54 
Älvsborg Fotbollförening, 27/06 17:16 
Älvsborg Fotbollförening, 26/06 23:23 
Älvsborg Fotbollförening, 25/06 10:57 
Älvsborg Fotbollförening, 21/06 13:20 
Älvsborg Fotbollförening, 15/06 20:07 
Älvsborg Fotbollförening, 14/06 21:38