SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Flickor 2015
Äntligen! Nu startar vi! Söndagen 3:e april kl. 11.00
2022-03-11 12:32

Hej på er alla föräldrar.

 

Nu är det äntligen dags att starta upp verksamheten på "riktigt" för pojkar och flickor födda 2015.

Intresset är fortsatt stort och frågorna har varit många, när startar ni med träningarna?

 

Nu är det bestämt. Söndagar klockan 11.00 på den Lilla 7-mannaplanen i slingan. (planen ligger mellan Engelskaskolan och Handbollshallen i löpslingan) Klockan 11.00 BÖRJAR träningen, dvs kom gärna 15 minuter innan. Redan nu vet vi att det INTE blir träning den 10:e april samt  Påskdagen den 17:e apri då det är Påsklov!

 

Att tänka på: Kom redo för träning! Skor, beskydd och klädd för fotboll. Vi har inga krav på fotbollsskor och speciella kläder! (man erhåller ett startkit vid erlagd medlemsavgift, se nedan) Medtag VATTENFLASKA!

 

Vi kommer få support under de första 6-7 träningarna av våra duktiga juniorer MEN redan nu är det viktigt att just DU tänker en extra gång på att bli aktiv ledare till dessa underbara barn. Utan just er blir det tyvärr ingen verksamhet i förlängningen!

 

Pojkgruppen kommer behöva mellan 10-15 ledare och flickgruppen 5-7 ledare.

Man behöver inte kunna eller ha spelat fotboll för att bli ledare! Dock är det självklart bra om vi får ett gäng som har den bakgrunden till båda grupperna då det förenklara en hel del.

 

Tveka inte att sprida ordet om att vi nu startar så att era barns kompisar kommer ner och testar på fotbollen och dess sköna gemenskap.

 

Förhållningsregler: Barnen är på planen och föräldrar håller sig utanför staketet. Vi kommer vara upp mot 100 barn samtidigt så det funkar inte att ha föräldrar som irrar runt på planen också. 

 

Kostnad: I och med att det nu är på riktigt kommer det att utgå en medlemsavgift (medlemsagvift, träningsavgift samt planavgift) om 2000kr. I detta ingår det även ett startkit för ert barn (t-shirt, shorts och strumpor) Detta blir man debiterad efter ett par gångers närvaro. Sista betalningsdag kommer vara 31:a maj.

 

Varmt välkommna alla barn och föräldrar.

 

Mvh

 

Anders Lordemyr

Älvsborg FF

 
VÅRA SPONSORER
 
Övrigt