SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Bli medlem i ÄFF

FÖR ATT BLI MEDLEM I ÄLVSBORG FF

Innan du registrerar dig så vill vi att du kontaktar ledare för resp. åldersgrupp för provträning. När du bestämt att du vill fortsätta så registrerar du dig på vår hemsida. Du som vill vara stödmedlem kontaktar vårt kansli.
 
ATT VARA MEDLEM I ÄLVSBORG FF

Du som medlem ska följa föreningens stadgar och beslut som fattats av föreningens styrelse samt följa i 1 kap 3 § i föreningens stadgar, tävlingsregler och beslut.
 
Medlemsavgiften är fastställd vid årsmötet 2021 och träningsavgiften är fastställd av styrelsen 2021. Dessa avgifter är obligatoriska och skall vara inbetalda senast den 28/2 2022. Detta är en förutsättning för att få vara med och träna eller spela match efter detta datum. Börjar man efter sommaren betalas halva avgiften. PF2015 har sista betalningsdag 30/4 2022

 

Du får din faktura via e-post. Var noga med att alltid ange fakturanummer!  Om det är några frågetecken runt dessa avgifter eller inbetalning så tveka inte att kontakta kansliet via e-post eller telefon 031-29 00 65.

VAD FÅR DU FÖR PENGARNA?

Som medlem får du rösträtt vid årsmötet (över 15 år) och fri entré till alla våra ungdoms- och seniormatcher. Som medlem har du också tillgång (för uthyrning) till vår fina klubbstuga belägen precis intill Påvelunds IP samt förmånliga priser på Intersport.

Som spelare får du en meningsfull sysselsättning. Du får röra på dig under roliga former och träffa nya kompisar. Du får samarbeta och samverka med andra på träning och match.

Förutom medlemsavgift utgår också en träningsavgift. I denna avgift ingår bl.a. kostnaden för träningstider, planskötsel, träningsmaterial, domaravgifter, lagförsäkringar, ledarutbildning för ledare som är på plats vid träning och match, spelarutbildning, serieavgifter, deltagande i cuper och sammandrag, kostnad för matchkläder, underhåll av klubbstugan och omklädningsrum samt kansliservice och vaktmästeri. För barn födda 2015 ingår också ett start-kit (kortbyxor, t-shirt och strumpor) i träningsavgiften.

 

FAMILJEMEDLEMSKAP

Vi tillämpar familjemedlemskap i Älvsborg FF. En familj om max 2 vuxna och max 3 barn betalar 3200kr i medlems och träningsavgift. Tillkommer planavgift för alla aktiva barn om 850kr.

 

PLANAVGIFT
Föreningen har under åren växt kraftigt och vi erbjuder idag möjlighet för ca 1000 aktiva medlemmar att träna och spela fotboll. 

 

Trots det ökade medlemsantalet blir bidragen från kommunen mindre och mindre, samtidigt som föreningen behöver erbjuda allt fler tränings- och matchtider. För att kunna erbjuda alla medlemmar tider på våra planer fattades för ett par år sedan beslutet om att förvandla Hagenplan till en Konstgräsplan, ett för föreningen stort men välkommet projekt.

 

Hagenplan innebär en investering för föreningen på mellan 5-6 miljoner kronor, en investering som finansieras via utförsäljning av planandelar, sponsring, bidrag och genom ett lån på 3,1 miljoner kronor. Insatsen från föreningens medlemmar har tidigare begränsats till medlemsavgiften och inga krav kring cafétider eller försäljning av lotter mm. 

 

Men för att kunna finansiera räntekostnader och amortera av lånet som krävts för att bygga Hagenplan, har vi varit tvungna att införa en Planavgift på 850 kr för spelande medlemmar. Planavgift i sig är inget ovanligt och finns i de flesta föreningar med egna anläggningar.

Vi erbjuder också alternativet att vid jul sälja 20 st Bingolotter + 5 kalendrar för att ge samma intäkt som Planavgiften. Vid försäljning så faktureras ingen avgift året därpå.

 
VÅRA SPONSORER
 
 
 
 
Övrigt