SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Pojkar födelseår 2009
VÄLKOMMEN TILL P09
 
Välkommen till Älvsborgs FFs Pojkar  2009
Vi skickar alltid ut inbjuan till alla träningar så du vet om den blir av. Får du inte kallelse på mailen eller av någon annan anledning undrar om det är träning kontakta kansliet eller någon i ledarstaben.
 
Boka träningsmatch? Kontakta Andreas Svenungsson: mats.glader81@gmail.com
 
Är ni intresserade av att provträna med oss? Vid intresse skickar ni ett mejl till william.johansson1998@outlook.com så återkommer vi om det finns plats. 
Fairplay-ligan våren 2022
2022-02-16 11:10
 
Ett stort tack!
2019-04-07 16:50
Gruppbild, sovstämnig och ledare med liggunderlag (nå ja)
Tack alla glada barn, ledare och föräldrar som hjälpte till att göra vårt första tvådagarsläger så lyckat!!
Summerar vi det litet kort har vi barn med stor träningsvilja, hunger på fotboll... å pizza 😁🍕. Ett genuint sätt att ta hand om varandra och ställa upp för kompisar som tycker att sova över är lite läskigt. För det är det, det är lite läskigt, även för oss ledare.
Men vi är så glada att vi fick göra detta.
Beröm gärna era barn och berätta hur coolt det är att vi har så många kompisar, från olika områden och skolor, som vi delar ÄFF P09 tillsammans med. Dom är verkligen fantastiska ihop! Så coolt!!

Sist, tack föräldrar som ställt upp med diverse uppgifter, tack spelarna i BK Häcken för att ni gav nya fans High fives och autografer exklusivt, tack ledarna som tog kampen mot liggunderlag och doften av fotbollskläder, å tack (speciellt) till föräldragruppen som styrt upp mat och allt praktiskt runt omkring, Jennie och Malena 💙🙏🏼🖤🥇

Skall bli kul med ännu en säsong!
Forza ÄFF p09
P09 försäsongsläger 2019
2019-04-07 00:21
Härliga bilder med minnen från dagen
Första dagen av två där 48 härliga killar i p09 tränar, går på allsvensk match och sover i klubbstugan. Är det trångt..? Absolut men goa vänner har inget emot att knöö lite. 😉

Imorgon ser vi fram emot frukost och ytterligare ett pass på planen innan vi tackar för denna gången. 

Forza ÄFF p09 💙🖤
Älvsborgs FF p09 2019
2019-01-20 10:37


Hej grabbar och Föräldrar i p09!

 

 

Nu börjar 2019 års fotboll och jag hoppas att ni är laddade. Vi ledare är det definitivt!

I år tar vi klivet ordentligt in i 7-manna spel. Under hösten 2018, efter seriespelet var klart, fick i stort sett alla i p09 chansen att i cup eller träningsmatcher testa på hur det är att spela på större planer med fler kompisar. Så i år är det 7manna fullt ut som gäller, kul!!

 

En annan rolig sak är att vi verkar ha en stabil och fotbollskunnig ledarstab. Det är en av anledningarna till att vi kan erbjuda 3 träningstillfällen i veckan. Självkart vet vi att många har andra idrotter och vi värnar om ett brett idrottande.

 

Vi är också otroligt stolta över vår Café-grupp som förra året var navet i att vi kunde ha träningsdag med mat, egen cup med servering och inte minst vårt mobil-café i samband med våra matcher. Ni är ovärderliga!

Ni föräldrar som förra året skjutsade, frös, tvättade, sponsrade och stöttade på diverse fotbollsplaner runt om är såklart också helt avgörande och vi hoppas att  ni orkar med även detta år.

Har ni idéer eller tankar om andra saker vi kan göra eller hitta på med vår underbara grupp så tveka inte att höra av er och bidra. Allt vi gör kommer våra härliga killar till nytta och skapar erfarenheter och minnen för livet.

Hoppas ni alla hänger med oss 2019!!

 

 

Vi kommer såklart jobba med våra ledstjärnor som innebär att vi tillsammans:

·         Alltid är en schysst kompis

·         Lyssnar på varandra och ledare

·         Hjälper varandra så att alla har kul

 

Vi ledare ser gärna att ni föräldrar fortsätter att hjälpa oss i vårt arbete att ha en stor grupp som tillsammans trivs och har roligt. Det värderar vi högt!

 

 

Vi har också mycket skoj på gång, vi hoppas att det vi erbjuder är något som så många som möjligt vill hänga med på! Här nedan följer lite hålltider och viktiga datum som kommer under våren.

 

Träning:

Vi har från nu och fram till 31 mars möjlighet att träna 3 dagar per vecka. Som alltid skickar vi alltid ut inbjudan (via mail) till varje träning innan och det är viktigt att ni anmäler ert barn så vi har möjlighet att planera en bra träning utifrån deltagarantalet. Eftersom vi vet att många har andra idrotter är det extra viktigt att ni anmäler när ni kommer. Har det inte kommit någon inbjudan kan ni räkna med att det inte är någon träning. Följande tider gäller:

·         Söndagar på Påvelundsplan (11-manna) kl 13:00-14:30

·         Tisdagar på 7-manna (uppe i skogen) kl 18:30-20:00

·         Torsdagar på Hagenplan (vår nya plan) kl 17:00-18:30 (här väntar vi på att elljus kommer på plats)

 

OBS! Troligtvis blir det ingen träning under sportlovet (vecka7), tiderna gäller för försäsong fram till 31mars, därefter blir det en anpassning utefter att seriespelet drar igång.

 

Övrigt:

·        Vi kommer spela seriespel, vi kommer anmäla 4 lag. Det betyder att under perioden slutet på april- början på juni har vi matcher varje vecka. Vi vet inte matchdagar ännu.

·         31/3 planerar vi träningsmatch mot Fässberg. 3 lag.

·         Träningsläger, fre. 5-lör 6 april. Vi är i planeringsstadiet men hoppas få låna klubbstugan. Övernattning för det som vill och träning fredag em. och lördag morgon. Mat och kul på kvällen såklart.

·         Vi planerar också en avslutningsdag på Brännö framåt sommaren 16/6 ligger som förslag

·         2 februari, snickarcupen i Lindome. Inomhus. Vi har tre lag anmälda

·         3 mars, Ö-bollen på Öckerö, inomhus konstgräs. Tre lag anmälda

 

Mer information kommer under våren och vill ni komma i kontakt med oss ledare så finns våra kontaktuppgifter här till vänster på sidan.

 

Nu kör vi!!

 

//

 

Ledarna ÄFF p09TACK FÖR HÖSTSÄSONGEN!
2018-09-25 22:19

Hej alla Älvsborgare!

 

Idag spelade vi årets sista seriematcher och efter en härlig höstsäsong kommer vi nu ta det lite lugnt framöver. Vi kommer fr.o.m nu att endast träna söndagar ett tag framöver. Så på torsdagar får ni ägna er åt familjeliv eller annan idrott.

 

Vi ledare kan redan nu konstatera att vi haft en fantastisk utveckling på vår P09-grupp, både som fotbollsspelare och som personer. Vi spelar en fin fotboll där individuell skicklighet blandas med kombinationsspel. Det är roligt att se att vår träning ger resultat. Ytterligare en sak som är otrolig är att P09-gruppen växer så att det knakar. Vi har fått en rad nya spelare under hösten som alla tyckt att det var så roligt hos oss att de valt att fortsätta. Vi vill tro att det är för att vi kombinerar seriositet och fotbollskunskap med ett synsätt där vi försöker se allas behov och utveckling. Det stannar dock inte bara vid nya spelare utan vi har även fått en hel del nya ledare. Föräldrar som förstått hur givande och kul det är att engagera sig i Älvsborgs FF. 

 

Under årets seriematcher och vid andra event har vår fantastiska cafégrupp (Jennie, Malena och Sofia) med föräldrarnas hjälp haft igång ett grymt café. Som förutom att förse föräldrar och barn med fika även genererat en hel del pengar som vi kommer kunna använda till något roligt framöver. Det snackas redan om ett träningsläger utomlands någon gång i framtiden. 

 

Vi vill även rikta ett stort tack till alla er föräldrar som hjälpt till i samband med träningar och matcher.

 

Inom kort kommer vi ha en ledarträff och sätt agendan för hösten. Men klart är att vi tränar vidare på söndagar 10.30. Sedan kommer vi delta i lite olika cuper och kanske spela några träningsmatcher. Vi återkommer med mer information.

 

På återseende,

Ledarna i Älvsborg FF P09

Sista hemmamatcherna i kompisligan för ÄFF p09
2018-09-18 20:58
Underbar kväll!! 💙🖤
Idag spelades den sista hemmamatchen för säsongen på vår underbart fina Hagenplan. Dagen till ära bjöds det på fint sensommarväder och tufft motstånd. Matcherna var välspelade och som vanligt lirar vi boll med stor passion!

Tack alla barn för att ni alltid gör ert bästa och är så goda kompisar med alla, ni är bäst!
Bäst är också vårt underbara cafégäng som kränger kaffe och bullar så det står härliga till!
Å tack alla föräldrar som bidrog till fikat i alla former under denna säsong, vi är inget utan er!

Nästa vecka är det 5 bortamatcher, det sista på 5-manna. Sedan efter det blir det 7-manna för hela slanten, å det är vi redo för!!!

Forza ÄFF

//
Ledarna p09
Vårsäsongsavslutning för p09
2018-06-10 15:05
Riktiga proffs från ÖIS peppade våra killar
Vi summerade en fin vårsäsong för ÄFF p09 med att tillsammans träna, leka och äta diverse godsaker. 
Dagen till ära hade vi stöttning av Hannes Sahlin och Daniel Paulsson från superettan laget ÖIS som gav fina tips om hur man blir bra fotbollsspelare! Vi tackar Fredrik Johansson för hjälp till att fixa detta specialbesök!
Efter träningen hade vår fantastiska cafégrupp  anordnat mat, lek och glass! Tusen tack Malena och Jennie (å Sofia) för allt ni fixar! 
Vi har också låtit killarna tippa lite utgång av det stundande VM slutspelet, blir spännande att se fram i höst vems spåkulan som visade mest rätt!

Nu önskar vi alla barn och föräldrar ett fantastisk sommarlov och njut av ledighet, glass och härliga bad! Vi ledare tackar för den fina lektyren vi fick och lovar att komma laddade till höstsäsongen. Nu blir det lite paus men vi återkommer på mailen innan träningarna drar igång igen!

Glad sommar!

FORZA ÄFF

//
Ledarna ÄFF p09


PS. Vi har ju dock en match kvar på tisdag... ladda så kör vi gärnet!! :-)
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsborg Fotbollförening, 10/07 14:35 
Älvsborg Fotbollförening, 06/07 09:05 
Älvsborg Fotbollförening, 07/05 14:53 
Älvsborg Fotbollförening, 05/05 10:42 
Älvsborg Fotbollförening, 28/04 10:34 
Älvsborg Fotbollförening, 19/04 21:23 
Älvsborg Fotbollförening, 14/04 13:37 
Älvsborg Fotbollförening, 11/04 13:08 
Älvsborg Fotbollförening, 07/04 21:17 
 
VÅRA SPONSORER
 
Övrigt