SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Flickor 2014
VÄLKOMMEN TILL F-2014
Välkommen till F-2014!
 
Idag är vi omkring 20 barn som tränar men vi blir gärna fler!
 
Har du ett barn som vill prova på fotboll så hör gärna av dig och kom och prova på. 
Träningstider finner du nedan.
 
Har ditt barn provat på och är intresserad av att börja spela och bli en i laget behöver registrera ditt barn. Det gör du genom att klicka  här.
 
 
Kontaktperson:
Jacob Bomgren: 0736-898781
 
Frågor besvaras på: bomgren.jacob@gmail.com eller  kansli@alvsborgff.se
 
Allmän info

Kallelser
Försök svara på kallelserna så fort som möjligt så slipper vi skaffa en ”deadline”. Fungerar inte SportAdmin-appen så säg till. 
 
Matcher
Samling sker alltid 30 min innan avspark. Hemma som borta. Behöver ert barn skjuts så skriv det i whatsapp. 

Barnen bör ha gjort minst tre träningar innan de spelar sin första match. Detta för deras egen skull då vi vill att de ska få en så bra första matchupplevelse som möjligt. 

När matcherna pågår får föräldrarna helst stå på motsatt långsida. Alltså inte vid ”bänken”. 

Det är inte alltid möjligt att hamna i samma lag som sin bästa kompis eller välja matchtid. Detta då vi vill ha så jämna lag som möjligt och att barnen ska få nya kompisar. Såklart uppstår dock situationer. Hör i så fall av er till ledarna så tar vi en diskussion om det. 

Material
Laget har matchtröjor men barnen får själva skaffa svarta shorts och svarta strumpor. Ta även med benskydd och vattenflaska. Matchtröjorna ska lämnas in efter match. 
Vårsäsongen närmar sig sitt slut
2023-05-31 13:19

Hej alla föräldrar.

 

Tack för en fantastisk start på säsongen. Vi har växt ordentligt under säsongen och är nu 27 barn! Vi ledare har också vuxit in lite mer i våra roller samtidigt som barnen vuxit som fotbollsspelare och lagkamrater. Vårsäsongen närmar sig nu sitt slut och vi gör vår sista ordinarie träning den 20 juni. Därför är det på plats med information.

 

Seriespel

Återkommande matcher varje vecka har varit något vi uppfattat som att barnen uppskattar. Det ger en kontinuitet i det vi tränar på och äter mycket mindre av barnens energi och familjernas tid än koncentrerade sammandrag som spelas en hel lördag eller söndag. Vi kommer därför fortsätta med seriespel i höst med start v.34. Då vi är så många barn och vill ge dem mycket speltid kommer vi inför höstens seriespel anmälan ett tredje lag.

 

Träningar och sommaruppehåll

Träningarna den 13 juni och 20 juni riskerar vi att bli få barn på träningen till följd av skolavslutning och fotbollsskola så gå gärna in och förhandsrapportera så fort ni vet om ni kan delta. Det går att träna med få barn men är det alldeles för få ställer vi gärna in träningarna i så fall. Sommaruppehållet blir alltså 20/6-8/8 om inte ert barn vill spela Åsacupen (se info nedan).

 

Åsa Cupen

Det har skickats ut en intresseanmälan om Åsacupen. Det är en jättestor turnering med över 250 lag som spelas 1 eller 2 juli i Åsa.

Vill ni vara med så anmäl ert barn i SportAdmin senast den 3 juni 12:00. Då serien vi deltar i kostar pengar kommer klubben antagligen inte står för startavgifte. Vi siktar på att vara 8 barn per lag och då blir avgiften i så fall runt 100:-/barn. Vi ledare är jättepeppade på Åsacupen och är vädret fint ser vi fram emot att göra någon kul aktivitet i Åsa i samband med matcherna (grill eller bad). Vi reserverar oss för att om vi inte får ihop ledare till att leda mer än två lag så kommer vi behöva avgränsa de barn som kan delta. I sådana fall gör vi en bedömning utifrån ”först till kvar” eller ”flest antal gjorda träningar”. Får vi ihop minst ett lag kommer vi ha en extraträning tisdagen den 27 inför turneringen med de barn som ska spela.

 

SportAdmin och kallelser

För att enklare kunna planera träningar och matcher kommer en deadline sättas för när ni senast måste svara. För att delta på en träning måste ni senast svara kvällen innan. Kallelserna till tisdagsträningen försvinner alltså måndag kväll 23:59. I planering av matcher behöver vi ha lite mer framförhållning och kallelsen försvinner därför två dagar innan. Spelar vi match en lördag behöver ni svara senast torsdag 23:59.

Mvh,
Jacob, Anna, Maria, Johan och Lisa

Nu är vi verkligen igång!
2023-04-06 22:24

Det är härligt vi är igång! Vi börjar bli riktigt många barn på träningen och det är kul! Ett av våra mål med säsongen är att bli fler spelare så att vi har två fulla lag när vi börjar med med 7vs7 nästa år. Just nu ser det riktigt bra ut och vi är nästan 20 barn på träningarna.

 

Vi kommer under vårsäsongen fram tills (preliminärt) den 20 juni träna tisdagar på stora planen vid klubbhuset. Vi kommer även spela seriematch varje vecka. Till serien har vi anmält två lag. Lag Asllani och lag Musovic. Barnen kommer inte tillhöra ett av lagen hela serien utan vi blandar upp barnen. Detta då vi vill ha två lag som kan få till ett så bra spel som möjligt, ha så kul som möjligt och få så många nya kompisar som möjligt.

 

Schemat till serien finner ni under fliken kalender här på hemsidan. Vi kommer kalla barnen till match/träning. Ni kommer då få en länk i ett mail/SMS i vilken ni svarar på om barnet kan delta.

 

Whatsapp använder vi fortfarande som ett lite smidigare sätt att kommunicera. Är ni inte med i den gruppen så skicka ett sms till mig (Jacob) så löser vi det.

 

På påsklovet har vi ingen träning. Nästa träning är på tisdag den 18/4 och livets första hemmamatch för barnen sker redan dagen därpå!

 

Glad Påsk!

 

//Jacob, Anna, Johan, Lisa och Maria

Säsongsstart 26 februari
2023-01-15 21:13

Hej alla barn och föräldrar. Den 26 februari drar vi igång säsongen 2023. Schemat finner ni till höger. Vi börjar inomhus ett par veckor och spelar en futsalturnering innan vi den 14 mars kliver ut på gräs.

Nytt för i år är att vi fått en bra vardagstid på tisdagar som vi är glada för. I mars månad sätter klubben alla plantider för perioden 1 april - 31:a oktober genom ett planfördelningsmöte. Mycket talar för att vi efter det mötet har kvar vår tisdagstid men vi har även ambitionen att få ytterligare en bra tid så vi kan träna två gånger i veckan. 

 

Ha det fint så ses vi den 26 februari på Frejaskolan!

// Jacob, Johan, Lisa, Anna och Maria.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsborg Fotbollförening, 07/05 14:53 
Älvsborg Fotbollförening, 05/05 10:42 
Älvsborg Fotbollförening, 28/04 10:34 
Älvsborg Fotbollförening, 19/04 21:23 
Älvsborg Fotbollförening, 14/04 13:37 
Älvsborg Fotbollförening, 11/04 13:08 
Älvsborg Fotbollförening, 07/04 21:17 
Älvsborg Fotbollförening, 07/04 17:20 
Älvsborg Fotbollförening, 05/04 17:32 
 
VÅRA SPONSORER
 
Övrigt