SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Herr A/B seniorer
Älvsborg FF
1 - 1
Guldhedens IK
Älvsborg FF1 - 1Guldhedens IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 september, 12:15
Plats:Påvelund 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060102089
Samling:11:00
Trendbrott!! 1-1 mot Guldheden var viktigt inför avgörandet.
2021-09-25 19:20

Älvsborg FF - Guldhedens IK  1 - 1 (0-0)

 

Knappt hade man glömt hur trist det var i tisdags mot GFF så är det dags för match igen. Idag mot Guldheden. Tabellen är kusligt jämn vilket gör att en förlust är nästan förödande när vi möter lagen runt oss. Guldeheden precis som vi mer eller mindre klara för div4 vid seger. Om jag beklagade mig senast över frånfället så fortsätter detta grina oss rätt i ansiktet. Jacob gick i sönder på senaste träningen och några iväg med jobb gör att det ställs höga krav på våra unga killar. Idag var det samma 4 från P04 med i laget. Lördagen bjöd på fantastiskt väder och det kom mycket publik ner till vårt kära Påvelund. 

 

Laget: Simon, Emil Å, Omar, Abbe (K), Konge, Emil C, Sigge, Calle, Adam och Bergan samt vid sidan Philip, Alex O, Jonathan B

 

Inför matchen var vi överens om att inte ge bort så mycket yta som senast. Pressen skulle vara högre och mer bestämd. Då det är mängder med frånvarande spelare är det tyvärr så akut att vi nu behöver sätta spelare på obekväma positioner vilket blir en utmaning för laget. Men är det en sak vi vet om oss i år så går LAGET före jaget!

 

1:a halvlek

OJ vad mycket som stod på spel och det speglade dagens matchbild. Det var 2 lag som inte vill ge bort ett enda läge. Det kändes som att vi var laget som i inledningen var lite hetare. Sigge och Adam hade lite lekstuga på var sin kant. Mitt i våra anfallsvirvlar kommer Guldheden fram i en sporadis attack där avslutet tar i stolpens utsida och returen kommer Simon ut stort på! Efter det var det åter mer ÄFF än GIK. Emil C fick bollen mitt på GIK:s planhalva och vandrade ostört fram till skottläge, skottet var långt ifrån årets hårdaste men välplacerat... tyvärr tog det i stolpen men returen kommer ut till en friställd Bergfelt som från 8m tyvärr avsluttar rätt på målvakten, där hade nog alla noterat in 1-0 på kontot men inte idag. Hampus var tillbaka efter sin mindre trevliga fotskada och detta på rekordtid. Att han hade konserverat formen rådde det inget tvivel om. Han var tryggheten själv i sin ovana mittbacksposition. Han och Omar flankerade av Emil och Abbe såg till att väldigt få chanser släpptes igenom. Halvleken slutar 0-0 vilket får ses som rättvist.

 

I pausen var vi positiva men nu ville vi avgöra säsongen. Vi skulle verkligen ge järnet och berga 3 pinnar.

 

2:a halvlek

I ärligehtens namn så blev det inte riktigt det vi hade hoppats på. Det gick lite grus i maskineriet och Guldheden tog över tillställningen. Vi så trötta och lite sega ut medans Guldheden fick vittring. Efter 5 minuter kommer ett inlägg från GIK som når deras duktige kapten som nicka från nära håll, Simon gör en "idiot" räddning via ribban och stolepn tillbaka i hans famn. Efter den första kvarten kom vi igånhg och det blev en klart jämnare och mer böljande period. I 70:e minuten kom så målet som publiken hade väntat på. En snygg dribblingsräd av Sigge avsluatdes med ett instick till Calle som enkel satte 1-0 till oss. En riktig TV-puckshög blev det efter målet :) Oavsett ett snyggt mål signerat 2st P04:a killar. Fråga nu var... skulle vi hålla tätt? Vi hade siom bekant förra matchen i färskt minne. Tyvärr lyckades vi inte hålla tätt. 10 minuter senare kom ett snyggt instck mellan GIK spelare och kvitteringen var ett faktum. SURT... men det hängde i luften tyvärr. Efter detta sätter Bergan ribban... Simon gör 2 räddningar som inte finns på kartan och sist men inte minst var Bergan nära på en frispark signerad Konge men idag blev det ingen segrare... båda lagen var nog glada över poängen men frågan för oss båda är om den räcker... nya tag på tisdag hemma mot Virgo,

 

Summerat: Jaaa vad skriver man. 2 matcher i rad där killarna har gjort heroiska insatser. Tyvärr har 6 pinnar glidit oss ur händerna men idag fick vi med oss en iaf. Kul att se alla på planen idag. Konge skall verkligen hyllas över sitt uppoffrande spel och att han alltid hitta ett lugn i situationerna. Simon storspelar åter och har räddat oss mycket i år. Ny får vi bara knyta näven och hoppas att alla killar är hela till tisdag.

 

Målskyttar: Carl Hansson 1st

 

Matchens stjärnor:

1:a stjärnan: Simon Saebbö

2:a stjärnan: Hampus Gustafsson

3:e stjärnan: Carl Hansson

 

Vid datorn

 

Anders


<< Tillbaka

 
 
VÅRA SPONSORER
 
 
 
 
Övrigt