SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Herr A/B seniorer
Älvsborg FF
0 - 3
Sandarna BK
Älvsborg FF0 - 3Sandarna BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 september, 19:15
Plats:Påvelund 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060102133
Samling:18:00
0-3 i Derby Di Milano... riktigt surt.
2021-09-17 22:40

Älvsborg FF - Sandarna BK  0 - 3  (0-2)

 

Äntligen match efter en vecka med träning och vila. Idag var det derby mot Sandarna BK som stod på menyn. Ett Sandarna som man kanske på förhand trodde skulle vara med klart högre i tabellen än där de parkerade innan matchen. Vi kommer från en bra match mot Näset där vi tuggar oss igenom matchen och belönades med 3 fina pinnar. Kvällen bjöd den månghövdade publiken på ett lite rått västkustväder.  Tyvärr hade vi många borta inför dagens match men det är snarare en vardag för oss numera och det ger som bekant tid för andra att glänsa.

 

Laget: Simon, Martin, Jacob, Emil, Abbe, Konge, Emil Å, Philip, Sigge, Robin, Hugo och vid sidan Filip B, Filip L, Lang, Odenstam och Jonathan B.

 

Inför matchen var det ett laddat och sammanbitet gäng som visste vad en seger skulle innebär. Det skulle ge en riktig tätkänning och ett säkrat kontrakt till säsongen 2022. Vi var överens om att sätta hög och snabb press för att ta initiativet i matchen.

 

1:a halvlek

OJ vilken tvärtom faktor det blev... Sandarna var som bålgetingar runt oss och pressade smått ursinnigt. Vi kunde inte riktigt spela oss ur det och redan efter 3 minuter slog vi en huvudlös passning bakåt i banan och friställer en SBK spelare som lyckligtvis placerar bollen utanför fri med Simon. Men två minuter senare sköljer man över oss på vår högerkant och fri med Sinom igen kommer 0-1 efter 5 minuter. Tyvärr var detta inte en väckarklocka för oss utan vi fortsatte spela med huvudet under armen. Vi är på väg att tappa bollen ett par gånger som sista man och vi spelar stressat i uppspelen och i anfallsspelet i stort. SBK har ett gäng bra halvchanser innan vi får vår första riktiga chans och den kommer på en hörna där Robin når högst och ostört nickar över från 2 meter, surt att vi inte fick in bollen där. Men appropå hörnor så hade SBK 11!! hörnor i första och tillslut kan man gör 0-2 på nick där vi stod och hästesov i markeringen. Tyvärr kunde det blivit mer. Åter en räddning av Simon på friläge och returen blockeras och rensas undan. Vi lyckas åter frispela en SBK kille till ett friläge som vi avvärjer. Innan halvleken är slut får vi ien jättechans via hörna igen. Denna gången är det Emil som med öppetmål från 2 meter missbedömer i strålkastarljuset och bollen går utanför. Halvleken slutar tyvärr välförtjänt med ledning för gästerna med 0-2

 

I pausen kunde men tagit fram motorsågen men samtidigt fanns det 100 och en sak att ändra. Det handlade snarare om att tro på det vi kan och plocka fram det. Några byten skulle få fart på verksamheten.

 

2:a halvlek

Vi startar klart frejdigare än i första och det krävdes ju inte så mycket för att göra det. Men vi kom runt fint på kanterna och Lang fyllde på bra på sin högerbacksposition. Tyvärr blev det inte så värst farligt men spelaet var ju klart jämnt nu. Dvs vi kände att med ett litet mål så skulle vad som helst kunna hända. Tyvärr kändes det som att SBK hade bra koll på verksamheten och vi satt inte ihop som lag idag. Det var alldeles för mycket en och en. Efter en fin kvart så blev det åter nattsvart och nu var det både ribba, stolpe och krysset som fick påhälsning och tillslut skulle Rafa en av våra gamla 02:or gör 0-3 för sitt nya lag. Där och då ridå tyvärr. Efetr det kontrollerar SBK allt och ja vi kunde åter på hörna gjort mål via nick men idag ville bollen inte in. Matchen slutar 0-3.

 

Smmerat: Detta lägger vi bakom oss snabbt. Idag var vi inte ett sammansatt gäng på planen och då kan det bli på detta viset. Men det kommer nya matcher och nya möjligheter.

 

Målskyttar: -

 

Matchens stjärnor:

1:a stjärnan: Michael Konge

2:a stjärnan: Simon Saebbö

3:e stjärnan: Robin Björnell

 

Vid referatet

 

Anders


<< Tillbaka

 
 
VÅRA SPONSORER
 
 
 
 
Övrigt