Flickor 2000
Matchreferat Torslanda 21 maj
2015-05-23 13:32
Årets andra hemmamatch i klass 2 och Torslanda bjöd på motståndet. Matchen öppnade avvaktande från våran sida och Torslanda fick ett litet övertag på oss spelmässigt. Det kändes som att vi inte var riktigt med från början. Lite för mycket på hälarna och lite för svaga pass gjorde att vi inte kom in i det.

Torslanda tog ledningen på ett långskott från ca 20-25 meter som satt klistrad i krysset. En prestation som förtjänade applåder från båda lagen. Sakta med säkert tuggade vi oss in i matchen och det blev jämnare i andra halvan av första halvlek.

I andra halvlek kom ett helt nytt Älvsborg in på planen. Vi pressade högt på planen, passen satt mycket bättre och spelet fungerade utmärkt. Första kvarten så fick Torslanda knappt låna bollen. Vi utjämnade till 1-1 och gick sedan upp till 2-1. Vi hade chans till många fler mål men deras målvakt stod precis där skotten kom och hon gjorde nog årets match. 2 minuter för slutet så fick vi mål emot oss och matchen slutade 2-2. Känslan efteråt var att vt förlorade 2 poäng. Vi tar dock med oss det fina spelet från andra halvlek och alla de målchanser vi skapade.

Målen kom i annan följd än domaren rapporterade.