SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Flickor 2014
Vårsäsongen närmar sig sitt slut
2023-05-31 13:19

Hej alla föräldrar.

 

Tack för en fantastisk start på säsongen. Vi har växt ordentligt under säsongen och är nu 27 barn! Vi ledare har också vuxit in lite mer i våra roller samtidigt som barnen vuxit som fotbollsspelare och lagkamrater. Vårsäsongen närmar sig nu sitt slut och vi gör vår sista ordinarie träning den 20 juni. Därför är det på plats med information.

 

Seriespel

Återkommande matcher varje vecka har varit något vi uppfattat som att barnen uppskattar. Det ger en kontinuitet i det vi tränar på och äter mycket mindre av barnens energi och familjernas tid än koncentrerade sammandrag som spelas en hel lördag eller söndag. Vi kommer därför fortsätta med seriespel i höst med start v.34. Då vi är så många barn och vill ge dem mycket speltid kommer vi inför höstens seriespel anmälan ett tredje lag.

 

Träningar och sommaruppehåll

Träningarna den 13 juni och 20 juni riskerar vi att bli få barn på träningen till följd av skolavslutning och fotbollsskola så gå gärna in och förhandsrapportera så fort ni vet om ni kan delta. Det går att träna med få barn men är det alldeles för få ställer vi gärna in träningarna i så fall. Sommaruppehållet blir alltså 20/6-8/8 om inte ert barn vill spela Åsacupen (se info nedan).

 

Åsa Cupen

Det har skickats ut en intresseanmälan om Åsacupen. Det är en jättestor turnering med över 250 lag som spelas 1 eller 2 juli i Åsa.

Vill ni vara med så anmäl ert barn i SportAdmin senast den 3 juni 12:00. Då serien vi deltar i kostar pengar kommer klubben antagligen inte står för startavgifte. Vi siktar på att vara 8 barn per lag och då blir avgiften i så fall runt 100:-/barn. Vi ledare är jättepeppade på Åsacupen och är vädret fint ser vi fram emot att göra någon kul aktivitet i Åsa i samband med matcherna (grill eller bad). Vi reserverar oss för att om vi inte får ihop ledare till att leda mer än två lag så kommer vi behöva avgränsa de barn som kan delta. I sådana fall gör vi en bedömning utifrån ”först till kvar” eller ”flest antal gjorda träningar”. Får vi ihop minst ett lag kommer vi ha en extraträning tisdagen den 27 inför turneringen med de barn som ska spela.

 

SportAdmin och kallelser

För att enklare kunna planera träningar och matcher kommer en deadline sättas för när ni senast måste svara. För att delta på en träning måste ni senast svara kvällen innan. Kallelserna till tisdagsträningen försvinner alltså måndag kväll 23:59. I planering av matcher behöver vi ha lite mer framförhållning och kallelsen försvinner därför två dagar innan. Spelar vi match en lördag behöver ni svara senast torsdag 23:59.

Mvh,
Jacob, Anna, Maria, Johan och Lisa


Nyhetsarkiv
 
VÅRA SPONSORER
 
Övrigt