SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÄLVSBORG FF
Pojkar 8år
Sommaruppehåll
2022-07-03 13:28

Nu tar vi i P2014 ett sommaruppehåll med träningarna och startar upp igen i mitten av augusti. Vi kommer att skicka ut kallelser som vanligt innan träningarna startar upp igen.

 

På sista träningen avslutade vi med match mellan alla barnen och ledarna och barnen vann med 3-2. 

Ledarna hävdade dock att lagen var lite ojämna då det var ca 25 mot 8 i antal spelare. Returmatch kommer att ske längre fram. Efter träningen avslutade vi med lite godisjakt, festis och glass.

 

Tack till föräldrargruppen som precis startat igång och kommer att vara med kring olika aktiviteter kring laget framåt. Bland annat så kommer gruppen att vara delaktiga i ÄFF-dagen och dom uppgifter som ligger på P2014 att ordna.

Vill du vara med i föräldrargruppen eller i ledar/tränargruppen så kontakta oss via e-post eller på någon av de kommande träningarna. Då vi är en stor grupp med barn kommer det altlid finna behov av hjälp på olika sätt.

 

Men nu vill vi önska alla barn och föräldrar en härlig sommar så ses vi i augusti igen!

 
VÅRA SPONSORER
 
 
 
 
Övrigt